Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/20/19 in all areas

 1. 1 point
  Hahaha lol? wtf. Du har en time, lidt kort xD
 2. 1 point
  Okay, så igennem de seneste mange måneder har folk brugt "failbind" som en måde at annulere sin seneste kriminelle handling. For eksempel når en spade lige opdager at der ikke er 2 pullemænd eller 10 spillere online. Folk gør det enda selvom at de ikke engang brugte bind til det? Like wtf, det er seriøst dumt. Så mit reglforslag er: "Failbind eksisterer ikke. Trykker du på et bind ved en fejl, vil det stadig gælde." Eller noget i den stil, usanset hvad er det fucking dumt at man kan bruge failbind som en måde at annulere shit på
 3. 1 point
  Man skal bare passe på. Man ender sku med at blive demoted af at have sit navn stående med størrelse 10
 4. 1 point
 5. 1 point
  Du blev ikke bannet for to år siden. Du blev bannet den 04.10.2018 kl 19:15. Hvilket er 9,1 måneder siden. "En lille smule FailRP" burde heller ikke resultere i permban med grunden "Troll" af Mibb? Så der må da være noget du ikke siger?? Og det her med at du skriver "Ikke altid mine intentioner", altså det burde aldrig være dine intentioner at køre nogen ned med vilje. Du skriver også at du har spillet en masse FiveM og DarkRP og nu har helt styr på hvad FailRP er. Så synes jeg da at det er en smule sjovt at jeg kan finde en video på din youtube kanal (https://www.youtube.com/channel/UCwqpMu-SgpC0jExNN1DAH9g) hvor du og en eller anden Kasper tydeligt VDM'er/CDM'er folk op til flere gange, hvilket i også fik en warning af. Dette tog altså sted for 25 dage siden. -rep herfra du..
 6. 1 point
  Du overholder som du selv siger ikke kravet med 125 timer på serveren, du har kun 40 timer og du startede på serveren den 23/06-19 kl 17.55. Det er ikke meget mere end to uger siden... Ellers en fin ansøgning
 7. 1 point
  Dit SteamID er ugyldigt. Et gyldigt SteamID ser sådan her ud: STEAM_0:1:64391666
 8. 1 point
  +REP cool fyr, god til rp og rigtig flink
 9. 1 point
  Din unban request er blevet AFVIST. En lille heads up; hvis du i fremtiden finder en ny server, som du godt kan lide og ved, at du vil komme til at savne i fremtiden, så LAD DOG VÆR med at opføre dig som du valgte på Zypress. Det var dit eget valg, og det skal du selvfølgelig stå til regnskab for.
 10. 1 point
  Siger det samme som jonathan.
 11. 1 point
  jeg kan se du vil rigti gane vil værer staff her inde men keg er nød til at skive et -rep fordi jeg kan se du ikke har nok timer du har kun 14 timer på og det er ikke nok. men ellers er din ansøgning rat god mvh coolboy
 12. 1 point
  Aktiviteten er da ikke helt i top...
 13. 1 point
  Der er da sket en meget stor fejl hvis Fazinator ikke allerede er blevet permbannet.
 14. 1 point
  Men det forslag skal du da mere give til udvikleren af bitminers, Zypress har ikke lavet dem
 15. 1 point
  Admins bliver jo allerede postet anonymt "(SOMEONE) banned Abdullah Achmed" og det ville jo gøre at spillere ikke vidste om de ville kunne få hjælp eller ej. Ret så dårlig ide.
 16. 1 point
  Men det jo dumt når man bare instant kan skifte tilbage igen, uden vote. Det ville jo ikke ændre RP'en på serveren overhovedet, andet end at folk får stress af at skulle skifte job konstant. RDM osv.
 17. 1 point
  Definer "blive", hvis du mener indtil nyt genstart kan man jo bare rejoin 111 gange og så har du pænt mange bitminers?
 18. 0 points
  -REP Total retarderet troller inde på andre servere. Han blev Moderator inde på en lille dansk garrys mod rp servere og han valgte at permanent banne 3 personer som lige var joinede serveren.
 19. 0 points
  -REP Du har for lidt timer, og du troller rigtig meget. Du skriver også at du ingen warnings har, men du har 3...