Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/30/18 in all areas

 1. 3 points
  Titlen på din ansøgning skal indeholde dit navn. Du kan f.eks skrive Staff Ansøgning - Mibb KRAV: min. 13 år Over 125 timer på serveren. - Tjek dine timer her: https://zypress.dk/portal/index.php Have mikrofon Din ansøgning skal være grundig, da det vil blive taget med i overvejelserne. Vi fortrækker du laver din EGEN ansøgning grundet det viser du selv tager initiativ. SKABELON - [ BEHØVER MAN IKKE AT BRUGE, Lav gerne din egen ]LAV DIN EGEN - SÅ ER DER STØRRE CHANCE FOR AT DU FÅR DIT RANK! In-game navn:SteamID32: Dit rigtige navn: Din alder: Hvem er du (Navn, Alder, Klasse, Hvordan er du som Person) Har du kendskab til ULX?: Har du tidligere erfaring som adminstrator på en DarkRP server? Hvis ja, uddyb gerne detaljer (Rank, hvor mange timer, hvor stor var serveren?) Hvorfor skal vi vælge dig?: Hvad kan du byde på serveren, som de andre ikke kan? På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? F.eks. “Onsdag skal jeg til fodbold, så der kan jeg ikke”. Andet vi skal vide om dig? ( ADHD, ordblind eller lign.):
 2. 2 points
  Goddag, jeg er her for klage på OSSI, fordi han ikke kan finde ud af sit job og åbenbart er han ligeglad med demote. Så jeg smider den her. OSSI's SteamID32: STEAM_0:1:44410551 Mit steam ID: STEAM_0:0:85088189 Jeg kom ind i går hyggede gjorde nogle ting som jeg ikke måtte fair enough, svinede nogle til og prop pushede lidt. Fik ikke en eneste ting for RDM 3 dudes eller noget. Gjorde det kun for at få ham til tage mig op. Han er virkelig langsom til tage cases. Jeg lavede en case på RDM han sagde intet video bevis og mig marcus ned. Han kaldte mig en faggot i ooc. Han gav mig EN warning for dræbe marcus i case. Ikke en gang ban. Kun EN warning for det. Og den anden warning jeg modtog warned han mig for prop push. Uden nogle beviser jeg gjorde det ikke en gang. Får en warning uden case eller noget. Giver mig en uden at jeg siger noget. Fik legit en unfair warning. Så han misbruger sine benefits, kan tydeligvis ikke finde ud at være Admin. Han er et forfærdeligt forbillede for serveren. Han kalder en spiller "Faggot" Damn. nice job @OSSI. Anders Glock, var der gennem noget af det. Og Marcus Glock så næsten det hele. OSSI Held og lykke.
 3. 2 points
  Navn: Alexander Bladh, det ved de fleste er jer. Jeg er lidt weird dude men jeg er sgu god nok. Jeg hjælper meget tit folk med diverse ting og på Zypress havde jeg taget næsten 700 cases før de også blev resat. IGN: AlexTM SteamID32: STEAM_0:0:85088189 Hvilke rank søger du?: Senior Admin eller Head. Hvad gør mig mere interessant end andre ansøgninger?: Det der gør mig mere interessant end andre dudes er at jeg er både tidligere Head Admin/Super Admin. Har været på Zypress i nogle år. Var Head Admin/Super Admin i næsten 11 måneder før jeg sagde op. Men sagde op på grunden at jeg havde terminsprøver men nu har jeg masser af fritid igen og startede på Zypress igen, og jeg synes at jeg kunne mit Admin shit meget godt. Jeg kunne alle reglerne i hovede det var lige altid jeg overholdte en regel eller to. Det var lidt det for den undertitel videre til næste. Hvorfor vil du være Staff igen? l Jeg vil gerne være staff igen pga jeg har været på et par dage igen og bliver ved med at møde på nogle helt forfærdelig admins. Halvdelen af dem sad jeg og gav Admin reglerne til fordi ikke kunne dem. Her forleden kaldte en Admin mig en faggot i ooc og det var ikke sjovt ment. Tænkte at jeg kunne blive staff igen fordi jeg kan mine ting. Er ret så erfaren med "Cases, players, gentagende regel brydere. Og en del mere. Over holder du krav? i Ja, jeg overholder et hvert krav som står i skabelonen. Jeg er 16 år har MEGET mere end 125 timer som er kravet men siden den blev resat har jeg kun 42 timer. Har en decent mikrofon til tale med, det har jeg altid haft. Hvor mange gange kan du være på om ugen og timer? Jeg kan sikkert være på i hverdagen fra 15:00-22:00 og i weekenden til 00:00-23:59. Så Ca. det meste af alle dage. Tidligere erfaringer? I den grad har jeg tidligere erfaringer. Det ved Ca, alle højt rangerende staff på Zypress at jeg har. Super Admin i 11 måneder. Byde på noget andre muligvis ikke kan? Tjoo, efter min erfaring 80% af dem som ansøger ved ikke en eneste ting om hvordan man er staff. Sådan har tilfældet været de sidste gang jeg tjekkede applications. Jeg kan byde på noget som mange Admins ikke kunne/kan. Men ligger stadig lidt nede under nogle andre. Er alt for bekendt med Zypress kender serveren næsten fuldt ind og ud. Og som sagt masser af erfaring. Og kender ULX ind og ud. Det var det for den her ansøgning, so have a go.
 4. 2 points
  Ossi sagde til dig det ville ende med det her.
 5. 2 points
  Det gjorde jeg for noget tid siden
 6. 2 points
  Det skal du tale med Dynn om tror jeg.
 7. 2 points
  Men man kan da allerede se det med Mug raid osv
 8. 2 points
 9. 2 points
 10. 2 points
  Halløjsa Admins, staffs, ejere osv. Jeg blev permanent banned fra Zypress, fordi jeg havde lagt en video op, som måske indeholdte nogle ting Men de ting viste jeg ikke hvad var, altså jeg køre ikke i brandbilerne, jeg dræber ikke nogen, jeg skriver carjack efter jeg køre rundt i politibilen og jeg har fået en straf for at køre i en brandene bil Jeg tror måske, at jeg ved hvad det er der er forkert. På et tidspunkt i filmen bliver der sagt at serveren er fucked af nogen af mine venner, men skal jeg have permaban for at glemme at klippe lidt hate ud. Jeg ville bare have det med hvor jeg skyder politibilen. Jeg vil gerne undskylde for min træng efter svar på discorden. Jeg var forvirret og vidste ikke hvad der var sket. Min ivrighed resulterede i et ban fra discord serveren også. Men det jeg gerne vil sige er Undskyld PhanZii for at forstyre dig og spilde din tid og undskyld til resten af zypress for at være med til sådan noget kaos. Jeg prøvede andre servers, men fik ikke den samme hygge eller samme sjov, som jeg gjorde på zypress Hvem end der læser den her kommentar, så pls tag mig tilbage på zypress, jeg mangler den sjov og hygge Ingame navn: Juliussolsen RPnavn: Jacob gronar SteamID: STEAM_0:1:213343595
 11. 2 points
  In-game navn: ZemaFiosSteamID: STEAM_0:0:121122912Dit rigtige navn: Søren Din alder: 17 år Hvem er du (Navn, Alder, Klasse, Hvordan er du som Person) Mit navn er Søren, jeg er 17 år gammel jeg bor på fyn, og jeg går på uddannelse som elektriker. Jeg spiller rigtigt meget computer i min fritid, jeg spiller for det meste Gmod, league of legends og nogle gange Overwatch. Jeg er en meget stille og rolig person, og jeg er meget imødekommende. Har du kendskab til ULX?: Yea. Har du tidligere erfaring som adminstrator på en DarkRP server? Hvis ja, uddyb gerne detaljer (Rank, hvor mange timer, hvor stor var serveren?) Har tidligere været SuperAdmin på ArtexServers den derværende største danske server. Har vel været staff på servern stortset fra den åbnede - og til den lukkede. Hvorfor skal vi vælge dig?: I skal vælge mig fordi jeg er en moden og stille og rolig person, jeg er ikke bare en som sider og råber folk op i hovedet i en case, hvis de f.eks har gjort noget forkert, så tager jeg snakken med dem og spørger indtil om de faktisk kan forstå hvad det er de har gjort forkert. Jeg er ikke sådan en type som vil misbruge sit rank. Jeg ved hvodan jeg skal opføre mig som staff, da jeg har prøvet det et par gange efterhånden, jeg ved hvordan jeg skal snakke til folk i en case. Det er ALTID vigtigt at høre begge sider af en sag, før man tager en beslutning, som jeg dsv tit oplever at staff IKKE gør. Jeg kan også bevare roen i stressede situationer. Hvad kan du byde på serveren, som de andre ikke kan? Jeg kan ihvertfald byde ind med en lidt ældre person, og måske en som går mere op i sit "arbejde" som staff, ved ikke hvor meget de andre går op i det, men jeg går 100% op i det når jeg er på som staff. Også har jeg endel erfaring inden for staff branchen. Jeg vil gøre alt for at hjælpe folk igennem deres problemer. "Jeg ved hvordan jeg skal snakke til folk i en case, jeg sider ikke bare og råber vedkommende op i hovedet hvis de f.eks har gjort noget forkert, så tager jeg snakken med dem stille og roligt, og spørger indtil om de faktisk kan forstå hvad det er de har gjort forkert som også nævnes i den ovenover" Jeg høre ALTID begge sider af en case før jeg tager den endelige beslutning. På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? F.eks. “Onsdag skal jeg til fodbold, så der kan jeg ikke”. Kan være på fra kl 16:30 ish - 24:00. og i weekenden, når jeg står op og til jeg ikke gider mere. Andet vi skal vide om dig? ( ADHD, ordblind eller lign.): Nah.
 12. 1 point
  Mener selv at du vil være god som admin +REP
 13. 1 point
  Men det kunne være cool
 14. 1 point
 15. 1 point
  Du kun blive en god staff +rep mvh coolboy
 16. 1 point
  min. 13 år Over 125 timer på serveren. - Tjek dine timer her: https://zypress.dk/portal/index.php Have mikrofon Din ansøgning skal være grundig, da det vil blive taget med i overvejelserne. Vi fortrækker du laver din EGEN ansøgning grundet det viser du selv tager initiativ. SKABELON - [ BEHØVER MAN IKKE AT BRUGE, Lav gerne din egen ]LAV DIN EGEN - SÅ ER DER STØRRE CHANCE FOR AT DU FÅR DIT RANK! In-game navn: OSSISteamID32: STEAM_0:1:44410551Dit rigtige navn: Oscar Hansen Din alder: 13 Hvem er du (Navn, Alder, Klasse, Hvordan er du som Person) Jeg hedder Oscar Hansen og er 13 år gammel, jeg går i 7. Klasse og jeg er en tålmodig og sød dreng. Har du kendskab til ULX?: Nej dsv. Har du tidligere erfaring som adminstrator på en DarkRP server? Hvis ja, uddyb gerne detaljer (Rank, hvor mange timer, hvor stor var serveren?) Nej dsv. Hvorfor skal vi vælge dig?: Fordi at der næsten aldrig er nogle Staffs online her om aften og fordi at jeg vil gøre mit bedste!. Hvad kan du byde på serveren, som de andre ikke kan? Jeg er altid online om aften. På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? F.eks. “Onsdag skal jeg til fodbold, så der kan jeg ikke”. Alle dagen undtagen tirsdag fra klokken 15:00 til 18:00 og tosdagen fra klokken 15:00 til klokken 17:30, da jeg skal til boksning, men ellers er jeg online alle dage og alle aftener. Andet vi skal vide om dig? ( ADHD, ordblind eller lign.): Hilsen Oscar Hansen og tak fordi at du gad at læse den her :=)
 17. 1 point
  +rep prøv at uddybe dig lidt mere så skal det nok gå
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. 1 point
  Tak for videon, jeg er ked af denne oplevelse du har haft og dem der har brudt reglerne vil blive straffet
 21. 1 point
  Vi ved alle, at du tog nogle ting med i den film, som ikke var særlig gode. Efstersom at du siger, at du ikke kører i brandbilerne, men kun i politibilen, så tror jeg på at du nok skal komme ind igen. Det er godt, at du selv kan se dine fejl. Det er også godt at du undskylder, for de ting som du gjorde. Jeg håber at du kommer ind igen på Zypress mvh. Cru1se1
 22. 1 point
  min. 13 år Tjek Over 125 timer på serveren. - Tjek dine timer her: https://zypress.dk/portal/index.php Har ikke 125 timer pga en eller anden ting der er sket på servern eller havede jeg 300+ Have mikrofon Tjek Din ansøgning skal være grundig, da det vil blive taget med i overvejelserne. Måske tjek Vi fortrækker du laver din EGEN ansøgning grundet det viser du selv tager initiativ. Har added en ting In-game navn: Vaffel SteamID32:STEAM_0:0:151443300 Dit rigtige navn: Victor schmidt kristensen Din alder: 15 Hvem er du (Navn, Alder, Klasse, Hvordan er du som Person) Navn: Victor Alder: 15 Klasse: 9 NB Hvordan er du som Person: Jeg er en meget open person Jeg er en meget glad person Jeg kan godt være lidt højtråbende Jeg er en meget snakkesalig person Jeg er en meget imødekommende person jeg er en meget positiv person Har du kendskab til ULX?: Ja alt der er i !menu. har også binds til cloak noclip og sådan nogle ting Har du tidligere erfaring som adminstrator på en DarkRP server? Hvis ja, uddyb gerne detaljer (Rank, hvor mange timer, hvor stor var serveren?: Ja jeg har dov ikke på DarkRP jeg har været på StarwarsRP Jeg har være staff på Semi-Serious Imperial der var jeg admin og der var cir 15-20 på en god dag jeg har også været Superadmin på Imperial Gaming og der var cir 15-17 på en god dag og til sammen har jeg cir 400+ Hvorfor skal vi vælge dig?: I skal vælge mig fordi jeg er en meget positiv person også vil jeg også bare være med til at gøre en forskel og syntes selv jeg er godt til at lytte til begge sidene af sagen og give en fair straf i skal også vælge mig fordi jeg elsker at spille på servern og lave noget fedt RP sammen med alle på servern 1 af grundene til at jeg også vil være staff er også fordi jeg er træt af dem der ikke følger reglerne på serven og det vil jeg være med til at sætte en stopper for! i skal også vælge mig fordi jeg vil være med til at hjælpe andre det er nok det jeg bedst kan lide ved at være staff syntes at det giver lidt ekstra til spillet det med at du kan hjælpe andre Og så skal i vælge mig fordi jeg vil være med til at lave noget stort og skabe noget fedt RP som et hold og jeg vil se frem til at skulle gøre det med nogle super fede personer På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? F.eks. “Onsdag skal jeg til fodbold, så der kan jeg ikke”. Jeg kan være på alle dage fra 11:30 til hvornår jeg vælger at går i seng men kommer jo self ikke til at sidde på servern 24 7 så folk kan bare skrive PM på dis hvis der er brug for admins på servern Andet vi skal vide om dig? ( ADHD, ordblind eller lign.): jeg har ikke taget (Hvad kan du byde på serveren, som de andre ikke kan?) for syntes det er lidt det samme som Hvorfor skal vi vælge dig?: Til jer der lige kigger forbi så skriv gerne hvad i kan og ikke kan lide ved min ansøgning og hvis i skriver -Rep vil jeg gerne have at i lige skriver hvorfor så jeg kan gøre det bedre MVH VOKFUCK/Vaffel/Victor
 23. 1 point
  Det med at han staver af H til har intet med dette at gøre, vi har massere af admins der er ordblinder og har udfordringer...
 24. 1 point
  Lidt overskuelig ansøgning, men du virker som en flink fyr så: +REP
 25. 1 point