AlexTM

Junior admin
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

AlexTM last won the day on June 17

AlexTM had the most liked content!

Community Reputation

36 Excellent

2 Followers

About AlexTM

 • Birthday 11/07/2002

Recent Profile Visitors

111 profile views
 1. AlexTM

  Jeg vil gerne ansøge om staff.

  @Hubo Helium stemme? Han er ikke lige frem den eneste, Harambe osv. Giv dog drengen en chance. Hvis han ikke er god viser det sig med tid. Du skriver -Rep fordi de også irriterer jer ingame og det ved jeg! Men hvis nogle af jer fra "Netto" ville prøve lave en ansøgning ville i også bare blive SLAMMET i jorden med -REP's. Zypress Staff -AlexTM
 2. AlexTM

  staff ansøgning - Asbjørn

  Synes det sejt du tør at lave en application, synes du klarer det fint på serveren. Men din "mic" den larmer lidt for meget.
 3. AlexTM

  Jeg vil gerne ansøge om staff.

  Boy get your gramma right
 4. AlexTM

  Jeg vil gerne ansøge om staff.

  Fe Knud, du er fuldstændig forkert på den. Den eneste forskel jeg ser på dig ham, er du købte dit Admin og han prøvede faktisk at gøre det på den rigtigt måde. +REP + God til RP + Flink dreng. + - Alderen er der ikke helt, men måske en chance værd.
 5. AlexTM

  Ansøgning - Madi/ASSIKNO

  Det er da lidt irriterende at se på den farve. Du burde sætte det op ikke bare skriv et helt essay. Lav nogle små ting hvor diverse ting står separat.
 6. Under hvilken rank mente jeg "Admin eller Senior ikke Head.
 7. AlexTM

  Forslag til loks

  I guess
 8. AlexTM

  Forslag til loks

  Men det kunne være cool
 9. AlexTM

  Staff klage på OScar/OSSI

  Ossi sagde til dig det ville ende med det her.
 10. Goddag, jeg er her for klage på OSSI, fordi han ikke kan finde ud af sit job og åbenbart er han ligeglad med demote. Så jeg smider den her. OSSI's SteamID32: STEAM_0:1:44410551 Mit steam ID: STEAM_0:0:85088189 Jeg kom ind i går hyggede gjorde nogle ting som jeg ikke måtte fair enough, svinede nogle til og prop pushede lidt. Fik ikke en eneste ting for RDM 3 dudes eller noget. Gjorde det kun for at få ham til tage mig op. Han er virkelig langsom til tage cases. Jeg lavede en case på RDM han sagde intet video bevis og mig marcus ned. Han kaldte mig en faggot i ooc. Han gav mig EN warning for dræbe marcus i case. Ikke en gang ban. Kun EN warning for det. Og den anden warning jeg modtog warned han mig for prop push. Uden nogle beviser jeg gjorde det ikke en gang. Får en warning uden case eller noget. Giver mig en uden at jeg siger noget. Fik legit en unfair warning. Så han misbruger sine benefits, kan tydeligvis ikke finde ud at være Admin. Han er et forfærdeligt forbillede for serveren. Han kalder en spiller "Faggot" Damn. nice job @OSSI. Anders Glock, var der gennem noget af det. Og Marcus Glock så næsten det hele. OSSI Held og lykke.
 11. AlexTM

  Tidre vip

  Det gjorde jeg for noget tid siden
 12. AlexTM

  Tidre vip

  Det skal du tale med Dynn om tror jeg.
 13. AlexTM

  Forslag til loks

  Men man kan da allerede se det med Mug raid osv
 14. AlexTM

  Forslag til loks

  Det kunne være nice
 15. AlexTM

  Forslag til loks

  Ehm