AlexTM

Junior admin
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by AlexTM

 1. AlexTM

  Jeg vil gerne ansøge om staff.

  @Hubo Helium stemme? Han er ikke lige frem den eneste, Harambe osv. Giv dog drengen en chance. Hvis han ikke er god viser det sig med tid. Du skriver -Rep fordi de også irriterer jer ingame og det ved jeg! Men hvis nogle af jer fra "Netto" ville prøve lave en ansøgning ville i også bare blive SLAMMET i jorden med -REP's. Zypress Staff -AlexTM
 2. AlexTM

  staff ansøgning - Asbjørn

  Synes det sejt du tør at lave en application, synes du klarer det fint på serveren. Men din "mic" den larmer lidt for meget.
 3. AlexTM

  Jeg vil gerne ansøge om staff.

  Boy get your gramma right
 4. AlexTM

  Jeg vil gerne ansøge om staff.

  Fe Knud, du er fuldstændig forkert på den. Den eneste forskel jeg ser på dig ham, er du købte dit Admin og han prøvede faktisk at gøre det på den rigtigt måde. +REP + God til RP + Flink dreng. + - Alderen er der ikke helt, men måske en chance værd.
 5. AlexTM

  Ansøgning - Madi/ASSIKNO

  Det er da lidt irriterende at se på den farve. Du burde sætte det op ikke bare skriv et helt essay. Lav nogle små ting hvor diverse ting står separat.
 6. Goddag, jeg er her for klage på OSSI, fordi han ikke kan finde ud af sit job og åbenbart er han ligeglad med demote. Så jeg smider den her. OSSI's SteamID32: STEAM_0:1:44410551 Mit steam ID: STEAM_0:0:85088189 Jeg kom ind i går hyggede gjorde nogle ting som jeg ikke måtte fair enough, svinede nogle til og prop pushede lidt. Fik ikke en eneste ting for RDM 3 dudes eller noget. Gjorde det kun for at få ham til tage mig op. Han er virkelig langsom til tage cases. Jeg lavede en case på RDM han sagde intet video bevis og mig marcus ned. Han kaldte mig en faggot i ooc. Han gav mig EN warning for dræbe marcus i case. Ikke en gang ban. Kun EN warning for det. Og den anden warning jeg modtog warned han mig for prop push. Uden nogle beviser jeg gjorde det ikke en gang. Får en warning uden case eller noget. Giver mig en uden at jeg siger noget. Fik legit en unfair warning. Så han misbruger sine benefits, kan tydeligvis ikke finde ud at være Admin. Han er et forfærdeligt forbillede for serveren. Han kalder en spiller "Faggot" Damn. nice job @OSSI. Anders Glock, var der gennem noget af det. Og Marcus Glock så næsten det hele. OSSI Held og lykke.
 7. Navn: Alexander Bladh, det ved de fleste er jer. Jeg er lidt weird dude men jeg er sgu god nok. Jeg hjælper meget tit folk med diverse ting og på Zypress havde jeg taget næsten 700 cases før de også blev resat. IGN: AlexTM SteamID32: STEAM_0:0:85088189 Hvilke rank søger du?: Senior Admin eller Head. Hvad gør mig mere interessant end andre ansøgninger?: Det der gør mig mere interessant end andre dudes er at jeg er både tidligere Head Admin/Super Admin. Har været på Zypress i nogle år. Var Head Admin/Super Admin i næsten 11 måneder før jeg sagde op. Men sagde op på grunden at jeg havde terminsprøver men nu har jeg masser af fritid igen og startede på Zypress igen, og jeg synes at jeg kunne mit Admin shit meget godt. Jeg kunne alle reglerne i hovede det var lige altid jeg overholdte en regel eller to. Det var lidt det for den undertitel videre til næste. Hvorfor vil du være Staff igen? l Jeg vil gerne være staff igen pga jeg har været på et par dage igen og bliver ved med at møde på nogle helt forfærdelig admins. Halvdelen af dem sad jeg og gav Admin reglerne til fordi ikke kunne dem. Her forleden kaldte en Admin mig en faggot i ooc og det var ikke sjovt ment. Tænkte at jeg kunne blive staff igen fordi jeg kan mine ting. Er ret så erfaren med "Cases, players, gentagende regel brydere. Og en del mere. Over holder du krav? i Ja, jeg overholder et hvert krav som står i skabelonen. Jeg er 16 år har MEGET mere end 125 timer som er kravet men siden den blev resat har jeg kun 42 timer. Har en decent mikrofon til tale med, det har jeg altid haft. Hvor mange gange kan du være på om ugen og timer? Jeg kan sikkert være på i hverdagen fra 15:00-22:00 og i weekenden til 00:00-23:59. Så Ca. det meste af alle dage. Tidligere erfaringer? I den grad har jeg tidligere erfaringer. Det ved Ca, alle højt rangerende staff på Zypress at jeg har. Super Admin i 11 måneder. Byde på noget andre muligvis ikke kan? Tjoo, efter min erfaring 80% af dem som ansøger ved ikke en eneste ting om hvordan man er staff. Sådan har tilfældet været de sidste gang jeg tjekkede applications. Jeg kan byde på noget som mange Admins ikke kunne/kan. Men ligger stadig lidt nede under nogle andre. Er alt for bekendt med Zypress kender serveren næsten fuldt ind og ud. Og som sagt masser af erfaring. Og kender ULX ind og ud. Det var det for den her ansøgning, so have a go.
 8. Under hvilken rank mente jeg "Admin eller Senior ikke Head.
 9. AlexTM

  Forslag til loks

  I guess
 10. AlexTM

  Forslag til loks

  Men det kunne være cool
 11. AlexTM

  Staff klage på OScar/OSSI

  Ossi sagde til dig det ville ende med det her.
 12. AlexTM

  Tidre vip

  Det gjorde jeg for noget tid siden
 13. AlexTM

  Tidre vip

  Det skal du tale med Dynn om tror jeg.
 14. AlexTM

  Forslag til loks

  Men man kan da allerede se det med Mug raid osv
 15. AlexTM

  Forslag til loks

  Det kunne være nice
 16. AlexTM

  Forslag til loks

  Ehm
 17. Kan godt være der sket noget imellem tiden, MEN du brydder normalt rigtig mange regler på en dagligbasis. F.eks. Du havde et hit på PhanZii ingame så du skød ham i spawn/safezone hvor han ikke var tilstede. Det er lidt din egen skyld at du sidder i den position.