Jørgenmedb

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jørgenmedb

  Admin ansøgning - JørgenMedB

  Lol hvorfor -Rep? Du har ikke gjort andet end at snakke som et ligefrem svin til mig, det der er netop en af grundende til at i mangler nye staffs Lol..
 2. In-game navn: Peter TårnhøjSteamID32: 152415308Dit rigtige navn: Magnus Din alder: 15 Hvem er du (Navn, Alder, Klasse, Hvordan er du som Person) Jeg er Magnus Petersen, jeg er en dreng på 15 år, jeg skal begynde i 9 klasse efter sommerferien. Jeg er en person som følger reglerne nøje, jeg er hjælpsom samt hård. Har du kendskab til ULX?: Ja, da jeg har været admin på jeres server for 1,5 år siden Har du tidligere erfaring som adminstrator på en DarkRP server? Hvis ja, uddyb gerne detaljer (Rank, hvor mange timer, hvor stor var serveren?) Ja, jeg har været det på jeres server samt et par hygge servere. Jeg kender til alle regler og er en retfærdig person indefor DarkRP. Hvorfor skal vi vælge dig?: Fordi jeg har en kæmpe erfaring inde for jeres server (og andre). Fordi jeg har lagt mærke til at i ikke altid har så mange staff online og jeg ville have en god mulighed for at deltage på jeres server og supplere med en masse af mine personlige timer. Hvad kan du byde på serveren, som de andre ikke kan? Min erfaring samt venlighed og hjælpsomhed. På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? F.eks. “Onsdag skal jeg til fodbold, så der kan jeg ikke”. Jeg har mulighed for at være på alle dage efter kl. 15:00. Andet vi skal vide om dig? ( ADHD, ordblind eller lign.): Nej
 3. Jørgenmedb

  Unban request.

  Hvordan skulle jeg vide at jeg ville få Ban?
 4. Jørgenmedb

  Unban request.

  Hvordan fuck vil du have mig til at optage noget der er sket? lol
 5. Jørgenmedb

  Unban request.

  Dit SteamID: STEAM_0:0:76207654 Hvorfor er du blevet banned? Hvad mener du at du gjorde galt? Davs! Jeg spillede på jeres server som jeg så tit gjorde. Der var ikke mere end 10 spillere inde, deriblandt var der en administrator eller 2. Folk skød hinanden uden nogen speciel grund, og rp'en var der ikke at finde. Jeg vælger så at skyde et par stykker som jeg vil understrege også har skudt mig. Jeg mener derfor ikke at det er i orden at der bliver sat en stopper for det, når det absolut ikke kun var mig. Jeg vælger at smutte fra "admin casen" fordi jeg ikke mener at det var min fejl. Og jeg kender bestemt det hele ud og ind, da jeg selv har været admin hos jer. Hvorfor skal vi lukke dig ind igen? idk, vær retfærdig i guess.