OSSI

Medlem
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

OSSI last won the day on January 19

OSSI had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. OSSI

  Forslag til Retormining.

  Jeg synes at det er begyndt at gå lidt død i det inde på Zypress Og jeg synes derimod så at vi kunne få noget som vi kunne arbejde med når vi ik har noget at lave . Så jeg har fundet et Retominer system hvor at man kan vælge et job som hedder "miner" Og så får man en pickaxe hvor man så kan hugge Guld og Sølv OSV, og så kan man købe nogle maskiner som knuser det og til sidst bliver lavet til en pakke som du kan gå over til en mand og sælge det ( Lidt ligesom når man laver coke) https://www.gmodstore.com/market/view/5119
 2. OSSI

  Forslag til Alarmer.

  Jeg synes at det kunne være fedt hvis man kunne få Alarmer til ens base, så man ved når man bliver raidet. Jeg har et link til et forslag til Alarmerne, men det koster 57 kroner og vil gerne selv betale for det! "https://www.gmodstore.com/market/view/5848" M.V.H Oscar "OSSI"
 3. OSSI

  Ossi

  Det var ved Rådhuspladsen...
 4. OSSI

  Ossi

  Omg
 5. Han er skide flink, og er Altid online og så kunne han virkelig være en fantastisk god højre arm!. +REP
 6. OSSI

  LimbAAAA´s Staff ansøgning

  Mener selv, at du ville være en vanvittig god staff! Og du er utrolig sød (sådan som jeg har hørt dig ;)) +REP
 7. OSSI

  Staff Ansøgning- Jule Angel

  Mener selv at du vil være god som admin +REP
 8. OSSI

  Staff Ansøgning - Bailey

  Tror du kunne blive en god admin. mvh Oscar (OSSI) +REP
 9. OSSI

  Forslag til loks

  Kan der måske komme en mere ting ind på logs som gør sådan at man kan se fx. Alle mug,raid,kidnap,dropmoney, osv Da der er kommet en masse "klager" om man ik kan lave det. MVH. Oscar"OSSI"
 10. OSSI

  Forsla til VIP

  Supper god ide
 11. Hej mit navn er Oscar hansen, er 13 år gammel og går i 7. Klasse. I min fritid går jeg til boksning om tirsdagen og om torsdagen fra klokken 15:00 til klokken 18:00. Jeg kan nogen gange godt få lidt stress hvis folk begynder at snakke i munden af hinanden, og kan nogen gange også bliver ophidset, men viser det ikke , ellers er jeg sød og vil hjælpe så godt jeg kan . Jeg synes at i skal vælge mig fordi at zypress er virkelig en konge server så jeg spiller på den hver dag, og fordi at der aldrig er nogen staffs online om aftenen, og det er jeg nemlig hele tiden . Jeg har aldrig nogensinde været admin på noget tidspunkt så vil gerne prøve det , Jeg har rigtig mange venner som også er staffs så jeg har lært en del. Mit mål hvis jeg bliver staff er at folk ik laver failRP og vil gøre mit bedste for ikke at nogen laver failRP . Jeg er online ALLE dage undtagen tidsdag og torsdag, men ellers ALLE aftener og dage . Mit steamID: STEAM_0:1:44410551 Mit ingame navn: OSSI Mit rigtige navn: Oscar Hansen Hvorfor vil du gerne være staff/admin?: Fordi at jeg virkelig godt kunne tænke mig at prøve det og fordi at der aldrig er nogen staffs/admins online om aftenerne og fordi at folk også failRPér og fordi at jeg også har oplevet at admins ik fx. Tager cases med vilje eller de hurtig tager case og så afslutter den uden at spørge om hvad der er sket. Tusind tak fordi at du/i gad at tage tid til at læse min ansøging, og håber self på det bedste . MVH OSCAR HANSEN (OSSI).
 12. OSSI

  Staff Ansøgning

  Tak for alle +rep, det sætter jeg pris på
 13. min. 13 år Over 125 timer på serveren. - Tjek dine timer her: https://zypress.dk/portal/index.php Have mikrofon Din ansøgning skal være grundig, da det vil blive taget med i overvejelserne. Vi fortrækker du laver din EGEN ansøgning grundet det viser du selv tager initiativ. SKABELON - [ BEHØVER MAN IKKE AT BRUGE, Lav gerne din egen ]LAV DIN EGEN - SÅ ER DER STØRRE CHANCE FOR AT DU FÅR DIT RANK! In-game navn: OSSISteamID32: STEAM_0:1:44410551Dit rigtige navn: Oscar Hansen Din alder: 13 Hvem er du (Navn, Alder, Klasse, Hvordan er du som Person) Jeg hedder Oscar Hansen og er 13 år gammel, jeg går i 7. Klasse og jeg er en tålmodig og sød dreng. Har du kendskab til ULX?: Nej dsv. Har du tidligere erfaring som adminstrator på en DarkRP server? Hvis ja, uddyb gerne detaljer (Rank, hvor mange timer, hvor stor var serveren?) Nej dsv. Hvorfor skal vi vælge dig?: Fordi at der næsten aldrig er nogle Staffs online her om aften og fordi at jeg vil gøre mit bedste!. Hvad kan du byde på serveren, som de andre ikke kan? Jeg er altid online om aften. På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? F.eks. “Onsdag skal jeg til fodbold, så der kan jeg ikke”. Alle dagen undtagen tirsdag fra klokken 15:00 til 18:00 og tosdagen fra klokken 15:00 til klokken 17:30, da jeg skal til boksning, men ellers er jeg online alle dage og alle aftener. Andet vi skal vide om dig? ( ADHD, ordblind eller lign.): Hilsen Oscar Hansen og tak fordi at du gad at læse den her :=)