OSSI

Medlem
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

OSSI last won the day on March 5

OSSI had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg oplever nogle gange at de står afk, det ik sådan hele tiden men mest om aften
 2. Men har du enlig en sådan desideret grund til hvorfor jeg får -rep? Altså mener ik rigtig jeg har gjordt dig noget eller har skrevet noget forkert, har bare skrevet min mening.
 3. Okay, din mening, men af hvad jeg NOGLE gange kan se når jeg er inde på serveren, er at der er nogle gange nogle admins der står afk eller bare ik gider at tage cases hvis de fx. Bygger, for så skal man lige pm dem eller skrive i ooc chatten om de tager cases. Og så ja som du siger så er de også ret aktive og spiller rp, men de glemmer nogle gange at tager cases.
 4. Hej, jeg hedder Oscar Hansen og er 13 år gammel (Bliver 14 her den 18 april), Jeg går i 7.Klasse på en skole der hedder Kaas skole (jetsmark central skole AFD. Kaas), I min fritid spiller jeg enormt meget, men jeg går også til boksning, 2 gange om ugen, Tirsdag klokken 16:00 til klokken 18:00 og Torsdag klokken 16:00 til klokken 18:00. Jeg kan nogen gange godt være lidt irriteret hvis folk fx. micspammer og bare genneralt fjoler rundt. Jeg vil rigtig gerne være staff da jeg har god erfaring med det, og fordi at jeg saver at være det inde på serveren! Men også fordi at jeg kan se at når jeg er inde er der meget lang ventetid før staffsne tager cases og så skal man lige skrive "/ooc CASES!" før de gider at komme, og nogle gange er de også afk. Jeg har mulighed for at være online hele tiden udover om tirsdagen og torsdagen fra klokken 16:00 til klokken 18:00. Mandag: 15:00-22:00. Tirsdag: 15:00-16:00-18:00-22:00. Onsdag: 15:00-22:00. Torsdag: 15:00-16:00-18:00-22:00. Fredag: 15:00-2:00 ca. Lørdag: 10:00-2:00. Søndag: 10:00-22:30. Jeg synes at jeg godt kunne være nyttig inde på serveren da der er nogle stykker der klager over at admins ik tager cases fordi at de er afk eller bare ik gider at tage cases, og jeg keder mig alligevel inde på serveren så jeg vil da tage alle de cases der kommer . + så er jeg kun sjældent afk inde på serveren. HURTIG INFO(Hvis du ik magter at læse det ovenover....): Oscar Hansen, 13 år gammel, 7. Klasse, har 627 timer på serveren og 822 timer på G-mod, går til boksning 2 gange om ugen, tidligere staff på serveren. Håber i ville tager godt imod den ! --- OSSI Glock.
 5. OSSI

  staff

  +Rep Kan reglerne og er sød nok
 6. In-game navn: OSSI Glock Rigtige navn: Oscar Hansen Alder: 13 år gammel Steam-id: STEAM_0:1:44410551 Hej, Jeg hedder Oscar Hansen, og er 13 år gammel, i min fritid går jeg til boksning hver tirsdag og torsdag, ellers spiller jeg inde på Zypress :). Jeg går i 7. Klasse i Nordjylland Ved en by der hedder Kaas. Jeg synes selv at jeg er rigtig sød, men har også et temperament, hvis fx er nogle folk der bare fkn irriterer mig med micspam eller propblock, men prøver at holde det tilbage så meget jeg kan :). ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Hvor mange timer har du på zypress? Og gmod? På serveren har jeg 627 timer, og på G-mod har jeg 822 timer. Har du erfaring med staff? Ja, jeg har tidligere været Staff på Zypress, Og en anden dansk rp-server for lang tid siden. Der var ca. 10-30 spillere inde hver dag af og var senioradmin, af hvad jeg kan huske. Hvorfor skal vi vælge dig? Fordi at jeg synes at nogen gange hvor jeg er inde på serveren, er der staff´s som står afk, eller bare ik er inde, og ville selv mene at jeg er meget meget aktiv selv. Og så savner jeg også at være staff på zypress, fordi at jeg savner at tage de dejlige cases, og øver sig på at tage gode, men svære beslutninger, og så fordi at alle mine venner også er admin. Hvad kan du byde på serveren, som de andre ik kan? Jeg kan hjælpe mere, det er meget meget sjælendt at jeg står afk, og når jeg er inde er alle staffs bare afk (næsten hele tiden). Og så ville det bare geneneralt være dejligt at lave noget mere når man keder sig som normal spiller :D. På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? Jeg har mulighed for at være på alle dage undtagen Tirsdag og Torsdag fra klokken 15:00 til klokken 18:00, og ellers ALLE aftener. I hverdage (Undtagen tirsdag og torsdag)fra klokken 15:00 til klokken 22:00 ca. Og så i weekenderne fra klokken 10/11:00 til klokken ca 2:00 om natten. Håber den bliver godtaget ,men ellers okay hvis ik M.V.H Oscar Hansen ( OSSI Glock )
 7. OSSI

  Unban Request - OSSI

  Takkkkk ChromaBoiiii
 8. Dit SteamID: STEAM_0:0:481136248 Hvorfor er du blevet banned? Hvad mener du at du gjorde galt? Hej Zypress / Staffs, Jeg søger om at blive unbannet, fordi at jeg virkelig har lært af mine fejl , Jeg ved godt at det var dumt at begynde at disse dig PhanZii, Sload, Valle Troldmand og jer andre, jeg spillede virkelig smart som i plejer at sige, og det var også dumt at begynde at "Trolle", og savner VIRKELIG VIRKELIG meget Zypress!, Det er den bedste server synes jeg, jeg har virkelig givet meget for serveren og vil virkelig gerne ind igen! Jeg ved godt at da jeg sagde op som staff var dumt, for jeg savner at være det!, For der indgik noget meget privat indunder, så jeg var sådan lidt ligeglad med mit liv der, og du PhanZii, du siger også at du hørte at jeg sagde "Hvad gør VI så når vi har MassRDMét?" Men det var ik det jeg sagde! Jeg sagde "Hvad gør I så når i har Mass rdmét, og hvilken server de så vil spille på". Jeg har virkelig dummet mig her ved at begynde at skrive alt muligt indgame, og at mit private liv også har gjordt det meget sværdt for mig!. Hvorfor skal vi lukke dig ind igen?. Fordi at jeg VIRKELIG savner Zypress, og det som jeg har gjordt forstår jeg ik HELT, men som jeg har skrevet heroppe er det som jeg er kommet i tanke om hvad jeg har gjordt for at få ban, altså tør ik at lave en ny acc for at købe g´mod derpå og så at i banner mig igen, for jeg savner virkelig virkelig meget Zypress! Og snakker også meget med Jaxz omkring det og han synes at jeg dummede mig ved at gøre alt det der, og at jeg kan prøve at lave en unban request, fordi at jeg savner at spiller herinde!. Det var virkelig dumt at lade Zypress i stikken ,når jeg var den mest aktive på serveren og det bare var mit Yndlings spil (Ved godt at Zypress ik er et spil, men hvis det var) !, og har snakket med nogle folk, og de siger også at de savner mig derinde, og jeg savner virkelig også dem derinde!. UNDSKYLD PhanZii og jer andre for det jeg har gjordt! M.V.H - Oscar Hansen---- OSSI
 9. OSSI

  Forslag til Retormining.

  Jeg synes at det er begyndt at gå lidt død i det inde på Zypress Og jeg synes derimod så at vi kunne få noget som vi kunne arbejde med når vi ik har noget at lave . Så jeg har fundet et Retominer system hvor at man kan vælge et job som hedder "miner" Og så får man en pickaxe hvor man så kan hugge Guld og Sølv OSV, og så kan man købe nogle maskiner som knuser det og til sidst bliver lavet til en pakke som du kan gå over til en mand og sælge det ( Lidt ligesom når man laver coke) https://www.gmodstore.com/market/view/5119
 10. OSSI

  Forslag til Alarmer.

  Jeg synes at det kunne være fedt hvis man kunne få Alarmer til ens base, så man ved når man bliver raidet. Jeg har et link til et forslag til Alarmerne, men det koster 57 kroner og vil gerne selv betale for det! "https://www.gmodstore.com/market/view/5848" M.V.H Oscar "OSSI"
 11. OSSI

  Ossi

  Det var ved Rådhuspladsen...