OSSI

Medlem
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

OSSI last won the day on June 7

OSSI had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

2 Followers

About OSSI

 • Birthday 04/18/1891

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Helt enig hvad @AlexTM Skriver! Du kan jo ik bare -REP pga at han har en Helium stemme, der er nærmest ingen der har en dyb stemme som er 11 år! Og han bander heller ik!, alt hvad du skriver der er jo rent fup (Udover at man self skal være 13 som kravene siger)
 2. OSSI

  Forslag til Bitminere

  +REP Og så at der var højere cooldown for når folk leaver under raid, istedet for 5 min
 3. OSSI

  Unban request - Måge

  Måske så du skulle lade vær med at joke om det
 4. +REP + Mega god til RP + Sød at arbejde RP sammen med + Kan reglerne + Synes selv at han er moden nok til at være admin, og han har også snakket meget om "Hvordan søger man om admin Oscar?", "Jeg ville ønske at jeg kunne hjælpe folk, og tage cases". - Er ik 13, men personligt selv synes jeg at han er som sagt, moden nok til det Held og lykke-------Oscar Glock
 5. -Han er da mega sød, nævn én ting han har gjordt som ik er sødt -Har aldrig selv hørt ham banne, og har base med ham ver gang han er på -Det er selvfølgelig rigtigt ;)
 6. OSSI

  Bjarde's Staff ansøgning

  - Alt for kort + Hjælpsom når det kommer til raid,bankraid osv. + Mega sød Good luck +REP
 7. OSSI

  staff ansøgning - Asbjørn

  + Er mega sød og flink + Er god til RP + Kan mange af reglerne + Ville være en god admin! + Super god ansøgning Good Luck! +REP M.V.H OSSI Glock
 8. OSSI

  staff ansøgning

  -Er meget aktiv -Mega sød -For kort ansøgning -At du er hypermobil i albuen, er jo ik en fordel for hvad du kan på serveren, altså folk som er f.eks orblind har jo en fordel pga at de ik kan se ordne Så, kom igen
 9. OSSI

  nlr timer

  Super god ide! Og så måske også at man kan se stedet hvor man ik på gå hen, altså så det er tegnet op, eller hvis man går hen til nlr zonen inden for 5min kontakter systemet automatisk admins, altså, så der står f.eks "Oscar Glock har brudt nlr timeren"
 10. OSSI

  Unban: TChalla

  admin Hock? Der er et par stykker i ganget "Hock" Som er admins, kan du være lidt mere speci? Eller også kan det være pga. Som Jonathan skriver.
 11. OSSI

  Banned

  Sten, som Fe knud skriver, rdmer du i case/lidt troll agtig + du sagde at du havde aimbot. Og så logger du på din smurf acc, og er Borger, tager en svu, og prøver at rdme folk. Så synes ik du skal have unban.
 12. Hejsa, jeg har længe gået rundt og spekuleret på, hvorfor at Junioradmins kan skrive !bans in-game og så se alle der er banned, imens admins og op til senioradmins ikke kan, og vi er jo også højere rank end Junioradmin. Så ville måske foslå at enten alle kan se bans, eller bare Head Admin eller Senior Admins og over kan se bans.
 13. OSSI

  forslag til admins tolls

  +rep Det samme som @Capri-sun
 14. OSSI

  Jobs

  Vi har det med i Bestyrelsen
 15. OSSI

  MagnuZ ka ikke reglerne

  Bjarde. Du kan finde hans SteamID ved at højreklikke på hans navn in-game i tab menuen. Eller gå herind på Forum, og så klikke "Staff Liste"