OSSI

Medlem
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by OSSI

 1. OSSI

  -Staff Ansøgning- ~Emma~

  Kan mange af reglerne! Er mega sød! +REP
 2. OSSI

  nyt forslag til tap

  Men, efterhånden så ved de jo hvem der er staff pga af navne. f.eks hvis jeg warner en, så ved alle at jeg er admin, men synes faktisk det er en god ide :D.
 3. OSSI

  Staff ansøgning ~Emma~

  wtf? +REP pga at hun er sej? Det er jo ik noget med ansgøningen/serveren at gøre??
 4. OSSI

  staff ansøgning sylle

  Måske kunne du skrive mere omkring dig selv, ellers super fin :). Men ja, synes at du er meget rar in-game, og som jeg kan se kan du alle reglerne. +REP
 5. OSSI

  vil gerne være admin

  Okkaaayyayy Den er fandme for kort, sry to say! -REP
 6. OSSI

  Wire

  Det har vi allerede taget med i Bestyrelsen :D.
 7. OSSI

  Staff ansøgning ~Emma~

  Super fed ansøgning Emma! God til reglerne, Dooooggggg har jeg set dig MEGET afk her på det seneste. Så du får et: +REP!
 8. OSSI

  Ching Young Du´s Asøgning

  Kan alle regler + er mega sød. +REP.
 9. OSSI

  Ching Young Du´s Asøgning

  For kort!? JEG synes bestemt ik at den er for kort. Min mening men ja, hvis du kigger på nogle af de andre
 10. OSSI

  Min anden Staff ansøgning

  +REP! Kan alle regler + er virkelig sød in-game! Gad gerne have dig med på holdet!
 11. OSSI

  ham den flinke staff

  -rep Som Jonathan siger/skriver, er den for kort Good luck
 12. OSSI

  AnDreas - Staff Ansøgning

  Rigtig godt skrevet! I forhold til at du er ordblind!!!! DEN GIVER JEG SGU EN: +REP!!
 13. OSSI

  Staff ansøgniner AnDreas

  Ik nok med at han er en af mine BEDSTE venner, så kan han ALLE regler, og i de cases jeg har hørt han har været i, har han vundet ALLE cases (Så langt som jeg ved). Tror også at han ville være en kanon admin! Så det bliver ét KÆMPE +REP!
 14. +REP Synes godt du ville være en rigtig god staff
 15. +REP Synes godt du ville være en rigtig god staff
 16. OSSI

  Forslag til Alarmer.

  Jeg synes at det kunne være fedt hvis man kunne få Alarmer til ens base, så man ved når man bliver raidet. Jeg har et link til et forslag til Alarmerne, men det koster 57 kroner og vil gerne selv betale for det! "https://www.gmodstore.com/market/view/5848" M.V.H Oscar "OSSI"
 17. Jeg synes at det er begyndt at gå lidt død i det inde på Zypress Og jeg synes derimod så at vi kunne få noget som vi kunne arbejde med når vi ik har noget at lave . Så jeg har fundet et Retominer system hvor at man kan vælge et job som hedder "miner" Og så får man en pickaxe hvor man så kan hugge Guld og Sølv OSV, og så kan man købe nogle maskiner som knuser det og til sidst bliver lavet til en pakke som du kan gå over til en mand og sælge det ( Lidt ligesom når man laver coke) https://www.gmodstore.com/market/view/5119
 18. Hej, jeg hedder Oscar Hansen og er 13 år gammel (Bliver 14 her den 18 april), Jeg går i 7.Klasse på en skole der hedder Kaas skole (jetsmark central skole AFD. Kaas), I min fritid spiller jeg enormt meget, men jeg går også til boksning, 2 gange om ugen, Tirsdag klokken 16:00 til klokken 18:00 og Torsdag klokken 16:00 til klokken 18:00. Jeg kan nogen gange godt være lidt irriteret hvis folk fx. micspammer og bare genneralt fjoler rundt. Jeg vil rigtig gerne være staff da jeg har god erfaring med det, og fordi at jeg saver at være det inde på serveren! Men også fordi at jeg kan se at når jeg er inde er der meget lang ventetid før staffsne tager cases og så skal man lige skrive "/ooc CASES!" før de gider at komme, og nogle gange er de også afk. Jeg har mulighed for at være online hele tiden udover om tirsdagen og torsdagen fra klokken 16:00 til klokken 18:00. Mandag: 15:00-22:00. Tirsdag: 15:00-16:00-18:00-22:00. Onsdag: 15:00-22:00. Torsdag: 15:00-16:00-18:00-22:00. Fredag: 15:00-2:00 ca. Lørdag: 10:00-2:00. Søndag: 10:00-22:30. Jeg synes at jeg godt kunne være nyttig inde på serveren da der er nogle stykker der klager over at admins ik tager cases fordi at de er afk eller bare ik gider at tage cases, og jeg keder mig alligevel inde på serveren så jeg vil da tage alle de cases der kommer . + så er jeg kun sjældent afk inde på serveren. HURTIG INFO(Hvis du ik magter at læse det ovenover....): Oscar Hansen, 13 år gammel, 7. Klasse, har 627 timer på serveren og 822 timer på G-mod, går til boksning 2 gange om ugen, tidligere staff på serveren. Håber i ville tager godt imod den ! --- OSSI Glock.
 19. Jeg oplever nogle gange at de står afk, det ik sådan hele tiden men mest om aften
 20. Men har du enlig en sådan desideret grund til hvorfor jeg får -rep? Altså mener ik rigtig jeg har gjordt dig noget eller har skrevet noget forkert, har bare skrevet min mening.
 21. Okay, din mening, men af hvad jeg NOGLE gange kan se når jeg er inde på serveren, er at der er nogle gange nogle admins der står afk eller bare ik gider at tage cases hvis de fx. Bygger, for så skal man lige pm dem eller skrive i ooc chatten om de tager cases. Og så ja som du siger så er de også ret aktive og spiller rp, men de glemmer nogle gange at tager cases.
 22. In-game navn: OSSI Glock Rigtige navn: Oscar Hansen Alder: 13 år gammel Steam-id: STEAM_0:1:44410551 Hej, Jeg hedder Oscar Hansen, og er 13 år gammel, i min fritid går jeg til boksning hver tirsdag og torsdag, ellers spiller jeg inde på Zypress :). Jeg går i 7. Klasse i Nordjylland Ved en by der hedder Kaas. Jeg synes selv at jeg er rigtig sød, men har også et temperament, hvis fx er nogle folk der bare fkn irriterer mig med micspam eller propblock, men prøver at holde det tilbage så meget jeg kan :). ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Hvor mange timer har du på zypress? Og gmod? På serveren har jeg 627 timer, og på G-mod har jeg 822 timer. Har du erfaring med staff? Ja, jeg har tidligere været Staff på Zypress, Og en anden dansk rp-server for lang tid siden. Der var ca. 10-30 spillere inde hver dag af og var senioradmin, af hvad jeg kan huske. Hvorfor skal vi vælge dig? Fordi at jeg synes at nogen gange hvor jeg er inde på serveren, er der staff´s som står afk, eller bare ik er inde, og ville selv mene at jeg er meget meget aktiv selv. Og så savner jeg også at være staff på zypress, fordi at jeg savner at tage de dejlige cases, og øver sig på at tage gode, men svære beslutninger, og så fordi at alle mine venner også er admin. Hvad kan du byde på serveren, som de andre ik kan? Jeg kan hjælpe mere, det er meget meget sjælendt at jeg står afk, og når jeg er inde er alle staffs bare afk (næsten hele tiden). Og så ville det bare geneneralt være dejligt at lave noget mere når man keder sig som normal spiller :D. På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? Jeg har mulighed for at være på alle dage undtagen Tirsdag og Torsdag fra klokken 15:00 til klokken 18:00, og ellers ALLE aftener. I hverdage (Undtagen tirsdag og torsdag)fra klokken 15:00 til klokken 22:00 ca. Og så i weekenderne fra klokken 10/11:00 til klokken ca 2:00 om natten. Håber den bliver godtaget ,men ellers okay hvis ik M.V.H Oscar Hansen ( OSSI Glock )
 23. OSSI

  staff

  +Rep Kan reglerne og er sød nok