OSSI

Medlem
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by OSSI

 1. OSSI

  Permban Af PhanZII

  Synes du skal have unban, da PhanZii permbannede folk random pga. "nar", altså bare man skyder en uden en god grund permbannede han en.
 2. OSSI

  Danske biler

  Var det derfor du blev demoted?
 3. OSSI

  Sebastian Nielsen staff ansøgning

  Det var et meget "Total retaderet" -REP!
 4. Helt enig hvad @AlexTM Skriver! Du kan jo ik bare -REP pga at han har en Helium stemme, der er nærmest ingen der har en dyb stemme som er 11 år! Og han bander heller ik!, alt hvad du skriver der er jo rent fup (Udover at man self skal være 13 som kravene siger)
 5. OSSI

  Forslag til Bitminere

  +REP Og så at der var højere cooldown for når folk leaver under raid, istedet for 5 min
 6. OSSI

  Unban request - Måge

  Måske så du skulle lade vær med at joke om det
 7. +REP + Mega god til RP + Sød at arbejde RP sammen med + Kan reglerne + Synes selv at han er moden nok til at være admin, og han har også snakket meget om "Hvordan søger man om admin Oscar?", "Jeg ville ønske at jeg kunne hjælpe folk, og tage cases". - Er ik 13, men personligt selv synes jeg at han er som sagt, moden nok til det Held og lykke-------Oscar Glock
 8. -Han er da mega sød, nævn én ting han har gjordt som ik er sødt -Har aldrig selv hørt ham banne, og har base med ham ver gang han er på -Det er selvfølgelig rigtigt ;)
 9. OSSI

  Bjarde's Staff ansøgning

  - Alt for kort + Hjælpsom når det kommer til raid,bankraid osv. + Mega sød Good luck +REP
 10. OSSI

  staff ansøgning - Asbjørn

  + Er mega sød og flink + Er god til RP + Kan mange af reglerne + Ville være en god admin! + Super god ansøgning Good Luck! +REP M.V.H OSSI Glock
 11. OSSI

  staff ansøgning

  -Er meget aktiv -Mega sød -For kort ansøgning -At du er hypermobil i albuen, er jo ik en fordel for hvad du kan på serveren, altså folk som er f.eks orblind har jo en fordel pga at de ik kan se ordne Så, kom igen
 12. OSSI

  nlr timer

  Super god ide! Og så måske også at man kan se stedet hvor man ik på gå hen, altså så det er tegnet op, eller hvis man går hen til nlr zonen inden for 5min kontakter systemet automatisk admins, altså, så der står f.eks "Oscar Glock har brudt nlr timeren"
 13. OSSI

  Unban: TChalla

  admin Hock? Der er et par stykker i ganget "Hock" Som er admins, kan du være lidt mere speci? Eller også kan det være pga. Som Jonathan skriver.
 14. OSSI

  Banned

  Sten, som Fe knud skriver, rdmer du i case/lidt troll agtig + du sagde at du havde aimbot. Og så logger du på din smurf acc, og er Borger, tager en svu, og prøver at rdme folk. Så synes ik du skal have unban.
 15. Hejsa, jeg har længe gået rundt og spekuleret på, hvorfor at Junioradmins kan skrive !bans in-game og så se alle der er banned, imens admins og op til senioradmins ikke kan, og vi er jo også højere rank end Junioradmin. Så ville måske foslå at enten alle kan se bans, eller bare Head Admin eller Senior Admins og over kan se bans.
 16. OSSI

  forslag til admins tolls

  +rep Det samme som @Capri-sun
 17. OSSI

  Jobs

  Vi har det med i Bestyrelsen
 18. OSSI

  MagnuZ ka ikke reglerne

  Bjarde. Du kan finde hans SteamID ved at højreklikke på hans navn in-game i tab menuen. Eller gå herind på Forum, og så klikke "Staff Liste"
 19. OSSI

  -Staff Ansøgning- ~Emma~

  Kan mange af reglerne! Er mega sød! +REP
 20. OSSI

  nyt forslag til tap

  Men, efterhånden så ved de jo hvem der er staff pga af navne. f.eks hvis jeg warner en, så ved alle at jeg er admin, men synes faktisk det er en god ide :D.
 21. OSSI

  Staff ansøgning ~Emma~

  wtf? +REP pga at hun er sej? Det er jo ik noget med ansgøningen/serveren at gøre??
 22. OSSI

  staff ansøgning sylle

  Måske kunne du skrive mere omkring dig selv, ellers super fin :). Men ja, synes at du er meget rar in-game, og som jeg kan se kan du alle reglerne. +REP
 23. OSSI

  vil gerne være admin

  Okkaaayyayy Den er fandme for kort, sry to say! -REP
 24. OSSI

  Wire

  Det har vi allerede taget med i Bestyrelsen :D.
 25. OSSI

  Staff ansøgning ~Emma~

  Super fed ansøgning Emma! God til reglerne, Dooooggggg har jeg set dig MEGET afk her på det seneste. Så du får et: +REP!