OSSI

Medlem
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by OSSI

 1. In-game navn: OSSI Glock Rigtige navn: Oscar Hansen Alder: 13 år gammel Steam-id: STEAM_0:1:44410551 Hej, Jeg hedder Oscar Hansen, og er 13 år gammel, i min fritid går jeg til boksning hver tirsdag og torsdag, ellers spiller jeg inde på Zypress :). Jeg går i 7. Klasse i Nordjylland Ved en by der hedder Kaas. Jeg synes selv at jeg er rigtig sød, men har også et temperament, hvis fx er nogle folk der bare fkn irriterer mig med micspam eller propblock, men prøver at holde det tilbage så meget jeg kan :). ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Hvor mange timer har du på zypress? Og gmod? På serveren har jeg 627 timer, og på G-mod har jeg 822 timer. Har du erfaring med staff? Ja, jeg har tidligere været Staff på Zypress, Og en anden dansk rp-server for lang tid siden. Der var ca. 10-30 spillere inde hver dag af og var senioradmin, af hvad jeg kan huske. Hvorfor skal vi vælge dig? Fordi at jeg synes at nogen gange hvor jeg er inde på serveren, er der staff´s som står afk, eller bare ik er inde, og ville selv mene at jeg er meget meget aktiv selv. Og så savner jeg også at være staff på zypress, fordi at jeg savner at tage de dejlige cases, og øver sig på at tage gode, men svære beslutninger, og så fordi at alle mine venner også er admin. Hvad kan du byde på serveren, som de andre ik kan? Jeg kan hjælpe mere, det er meget meget sjælendt at jeg står afk, og når jeg er inde er alle staffs bare afk (næsten hele tiden). Og så ville det bare geneneralt være dejligt at lave noget mere når man keder sig som normal spiller :D. På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? Jeg har mulighed for at være på alle dage undtagen Tirsdag og Torsdag fra klokken 15:00 til klokken 18:00, og ellers ALLE aftener. I hverdage (Undtagen tirsdag og torsdag)fra klokken 15:00 til klokken 22:00 ca. Og så i weekenderne fra klokken 10/11:00 til klokken ca 2:00 om natten. Håber den bliver godtaget ,men ellers okay hvis ik M.V.H Oscar Hansen ( OSSI Glock )
 2. OSSI

  staff

  +Rep Kan reglerne og er sød nok
 3. Dit SteamID: STEAM_0:0:481136248 Hvorfor er du blevet banned? Hvad mener du at du gjorde galt? Hej Zypress / Staffs, Jeg søger om at blive unbannet, fordi at jeg virkelig har lært af mine fejl , Jeg ved godt at det var dumt at begynde at disse dig PhanZii, Sload, Valle Troldmand og jer andre, jeg spillede virkelig smart som i plejer at sige, og det var også dumt at begynde at "Trolle", og savner VIRKELIG VIRKELIG meget Zypress!, Det er den bedste server synes jeg, jeg har virkelig givet meget for serveren og vil virkelig gerne ind igen! Jeg ved godt at da jeg sagde op som staff var dumt, for jeg savner at være det!, For der indgik noget meget privat indunder, så jeg var sådan lidt ligeglad med mit liv der, og du PhanZii, du siger også at du hørte at jeg sagde "Hvad gør VI så når vi har MassRDMét?" Men det var ik det jeg sagde! Jeg sagde "Hvad gør I så når i har Mass rdmét, og hvilken server de så vil spille på". Jeg har virkelig dummet mig her ved at begynde at skrive alt muligt indgame, og at mit private liv også har gjordt det meget sværdt for mig!. Hvorfor skal vi lukke dig ind igen?. Fordi at jeg VIRKELIG savner Zypress, og det som jeg har gjordt forstår jeg ik HELT, men som jeg har skrevet heroppe er det som jeg er kommet i tanke om hvad jeg har gjordt for at få ban, altså tør ik at lave en ny acc for at købe g´mod derpå og så at i banner mig igen, for jeg savner virkelig virkelig meget Zypress! Og snakker også meget med Jaxz omkring det og han synes at jeg dummede mig ved at gøre alt det der, og at jeg kan prøve at lave en unban request, fordi at jeg savner at spiller herinde!. Det var virkelig dumt at lade Zypress i stikken ,når jeg var den mest aktive på serveren og det bare var mit Yndlings spil (Ved godt at Zypress ik er et spil, men hvis det var) !, og har snakket med nogle folk, og de siger også at de savner mig derinde, og jeg savner virkelig også dem derinde!. UNDSKYLD PhanZii og jer andre for det jeg har gjordt! M.V.H - Oscar Hansen---- OSSI
 4. OSSI

  Unban Request - OSSI

  Takkkkk ChromaBoiiii
 5. OSSI

  Forslag til Retormining.

  Jeg synes at det er begyndt at gå lidt død i det inde på Zypress Og jeg synes derimod så at vi kunne få noget som vi kunne arbejde med når vi ik har noget at lave . Så jeg har fundet et Retominer system hvor at man kan vælge et job som hedder "miner" Og så får man en pickaxe hvor man så kan hugge Guld og Sølv OSV, og så kan man købe nogle maskiner som knuser det og til sidst bliver lavet til en pakke som du kan gå over til en mand og sælge det ( Lidt ligesom når man laver coke) https://www.gmodstore.com/market/view/5119
 6. OSSI

  Forslag til Alarmer.

  Jeg synes at det kunne være fedt hvis man kunne få Alarmer til ens base, så man ved når man bliver raidet. Jeg har et link til et forslag til Alarmerne, men det koster 57 kroner og vil gerne selv betale for det! "https://www.gmodstore.com/market/view/5848" M.V.H Oscar "OSSI"
 7. OSSI

  Ossi

  Det var ved Rådhuspladsen...
 8. OSSI

  Ossi

  Omg
 9. Han er skide flink, og er Altid online og så kunne han virkelig være en fantastisk god højre arm!. +REP
 10. OSSI

  LimbAAAA´s Staff ansøgning

  Mener selv, at du ville være en vanvittig god staff! Og du er utrolig sød (sådan som jeg har hørt dig ;)) +REP
 11. OSSI

  Forslag til loks

  Kan der måske komme en mere ting ind på logs som gør sådan at man kan se fx. Alle mug,raid,kidnap,dropmoney, osv Da der er kommet en masse "klager" om man ik kan lave det. MVH. Oscar"OSSI"
 12. OSSI

  Staff Ansøgning- Jule Angel

  Mener selv at du vil være god som admin +REP
 13. OSSI

  Staff Ansøgning - Bailey

  Tror du kunne blive en god admin. mvh Oscar (OSSI) +REP
 14. OSSI

  Forsla til VIP

  Supper god ide
 15. Hej mit navn er Oscar hansen, er 13 år gammel og går i 7. Klasse. I min fritid går jeg til boksning om tirsdagen og om torsdagen fra klokken 15:00 til klokken 18:00. Jeg kan nogen gange godt få lidt stress hvis folk begynder at snakke i munden af hinanden, og kan nogen gange også bliver ophidset, men viser det ikke , ellers er jeg sød og vil hjælpe så godt jeg kan . Jeg synes at i skal vælge mig fordi at zypress er virkelig en konge server så jeg spiller på den hver dag, og fordi at der aldrig er nogen staffs online om aftenen, og det er jeg nemlig hele tiden . Jeg har aldrig nogensinde været admin på noget tidspunkt så vil gerne prøve det , Jeg har rigtig mange venner som også er staffs så jeg har lært en del. Mit mål hvis jeg bliver staff er at folk ik laver failRP og vil gøre mit bedste for ikke at nogen laver failRP . Jeg er online ALLE dage undtagen tidsdag og torsdag, men ellers ALLE aftener og dage . Mit steamID: STEAM_0:1:44410551 Mit ingame navn: OSSI Mit rigtige navn: Oscar Hansen Hvorfor vil du gerne være staff/admin?: Fordi at jeg virkelig godt kunne tænke mig at prøve det og fordi at der aldrig er nogen staffs/admins online om aftenerne og fordi at folk også failRPér og fordi at jeg også har oplevet at admins ik fx. Tager cases med vilje eller de hurtig tager case og så afslutter den uden at spørge om hvad der er sket. Tusind tak fordi at du/i gad at tage tid til at læse min ansøging, og håber self på det bedste . MVH OSCAR HANSEN (OSSI).
 16. min. 13 år Over 125 timer på serveren. - Tjek dine timer her: https://zypress.dk/portal/index.php Have mikrofon Din ansøgning skal være grundig, da det vil blive taget med i overvejelserne. Vi fortrækker du laver din EGEN ansøgning grundet det viser du selv tager initiativ. SKABELON - [ BEHØVER MAN IKKE AT BRUGE, Lav gerne din egen ]LAV DIN EGEN - SÅ ER DER STØRRE CHANCE FOR AT DU FÅR DIT RANK! In-game navn: OSSISteamID32: STEAM_0:1:44410551Dit rigtige navn: Oscar Hansen Din alder: 13 Hvem er du (Navn, Alder, Klasse, Hvordan er du som Person) Jeg hedder Oscar Hansen og er 13 år gammel, jeg går i 7. Klasse og jeg er en tålmodig og sød dreng. Har du kendskab til ULX?: Nej dsv. Har du tidligere erfaring som adminstrator på en DarkRP server? Hvis ja, uddyb gerne detaljer (Rank, hvor mange timer, hvor stor var serveren?) Nej dsv. Hvorfor skal vi vælge dig?: Fordi at der næsten aldrig er nogle Staffs online her om aften og fordi at jeg vil gøre mit bedste!. Hvad kan du byde på serveren, som de andre ikke kan? Jeg er altid online om aften. På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? F.eks. “Onsdag skal jeg til fodbold, så der kan jeg ikke”. Alle dagen undtagen tirsdag fra klokken 15:00 til 18:00 og tosdagen fra klokken 15:00 til klokken 17:30, da jeg skal til boksning, men ellers er jeg online alle dage og alle aftener. Andet vi skal vide om dig? ( ADHD, ordblind eller lign.): Hilsen Oscar Hansen og tak fordi at du gad at læse den her :=)
 17. OSSI

  Staff Ansøgning

  Tak for alle +rep, det sætter jeg pris på