Chraytay

Staff Ansøgning(-) Chraytay

2 posts in this topic

 

In-game navn:

Chraytay LZ

SteamID32:

STEAM_0:1:158034249

Dit rigtige navn:

Christian Nørholt

Din alder:

Jeg er 14 og fylder 15 til august i 2019

 

Hvem er du (Navn, Alder, Klasse, Hvordan er du som Person)

Jeg hedder Christian Nørholt. Jeg er 14 år, jeg går på nuværende tidspunkt i 8. klasse. Altså jeg ville selv sige jeg er meget venlig angående nye mennesker og jeg kan godt lide at hjælpe. Jeg har bedsteforældre som der lige har fået iphones og ipad og nye ting inden for it. I min verden findes der ikke noget bedre end at se mennesker smile! det giver sådan en dejlig varm følelse og gør mig helt glad.

Har du kendskab til ULX?:

Jeg har været tidligere administrator på en anden Garry’s Mod DarkRP server. Jeg har kendskab til alle commands inden for ‘’Jail’’ ‘’Freeze’’ osv. Jeg spiller dog ikke længere på serveren er lukket ned og jeg nu går nærmest fuldtid ind på Zypress.

 


 

Har du tidligere erfaring som administrator på en DarkRP server? Hvis ja, uddyb gerne detaljer (Rank, hvor mange timer, hvor stor var serveren?)

Jeg har været admin inde på en anden DarkRP server hvor jeg elskede at tage cases og klare dem uden at blive irriteret eller sur. Jeg ved dog godt at der ind imellem er cases som der kan pisse en af men jeg synes dog stadig at det var en god oplevelse at være admin på serveren.

 

Hvorfor skal vi vælge dig?:

Jeg spiller meget ofte inde på serveren og jeg møder tit problemer når der intet staff er online. Jeg oplever både mass RDM og RDA osv. Jeg kan bare intet gøre ved det da der ingen staff er online. Jeg oplever meget tit ventetid imellem cases som jeg ofte møder. F.eks som når jeg kontakt admin via @stuck så har jeg oplevet at der kan gå op til 10 minutter! og det er altså ikke sjovt at sidde stuck i 10 minutter. Jeg håber på at jeg kan blive staff så jeg kan hjælpe andre staff med cases eftersom jeg tit oplever andre staff som der siger. Jeg recorder alt der sker og det har oftest hjulpet mig med cases hvor den anden part står og lyver staff i case og jeg så finder beviser på det hele.

‘’Jeg har taget mange cases idag, så nu magter jeg ikke tage flere’’ I sådan nogle situationer er det virkelig træls at blive ‘’RDM’et’’ og ikke kunne få hjælp inden dagen efter hvor man viser record.

 

Hvad kan du byde på serveren, som de andre ikke kan?

Jeg kan spille både dag og nat. Jeg har fra mandag - torsdag 15:30 - 23:00 cirka og fredag - lørdag 12:00 - 02:00 (nat) Søndag er dog meget forskelligt
 

På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? F.eks. “Onsdag skal jeg til fodbold, så der kan jeg ikke”.

mandag - torsdag 15:30 - 23:00 cirka og fredag - lørdag 12:00 - 02:00 (nat) Søndag er dog meget forskelligt og der plejer jeg for det meste at komme på klokken 18:00 - 22:00. Indimellem går jeg med min hund 1 gang om dagen. Har jeg haft en god dag kan jeg nemt finde på at gå lange ture med den men har jeg haft en hård og dårlig dag kan der gå 10 minutter.

 

Andet vi skal vide om dig? ( ADHD, ordblind eller lign.):

Jeg er hverken ordblind eller har nogen form for sygdom. Jeg går dog meget op i min uddannelse og syntes faktisk selv at Garry’s Mod er en god måde at møde nye mennesker på. Jeg ser frem til at jeg en dag bliver ‘’Maskinmester’’

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.