Sign in to follow this  
Bailey

Staff ansøgning Bailey

4 posts in this topic

IRL navn?: Jeg hedder Simon IRL

IRL alder? :Jeg er 13 og er førdt i 2005 den 4 juni

Fortæl lidt om dig selv: Jeg hedder som skrevet Simon er er 13 år gammel. Jeg bor i Kolding sammen med min familie med min hund, mor, far og storebror og hans fugl. Jeg bor i en lille by i Danmark der hedder Kolding som jeg har boet i, i hele mit liv. Jeg er en meget snakkende dreng og med det mener jeg at jeg bliver ved og ved med at snakke (det kan være lidt et problem men bare sig holdkæft til mig så tiger jeg stille med det samme. Jeg går på Bakkeskolen i 7.B sammen med alle mine gode venner (selvom der ikke rigtigt er nogle 😞 ). Jeg hader at går i skole som jo er normalt for unge som mig. Jeg har en lille pive stemme fordi at den ikke er gået i overgang men sådan er det vel. Jeg spiller meget i min fritid med det mener jeg det er mit liv (Selvom jeg ikke har et liv 😉 )

Har du været bannet før?: Ja det har jeg fordi at min stemme blev lavet om til en demon pga en fejl i min computer men den er fixet (eller håber jeg da)

Ingame navn? Jeg hedder Bailey ingame (eller har ikke skiftet de endu)

Hvorfor ville du gerne være admin?: Jeg ville gerne være Admin fordi at jeg virkelig brander for at være en god hjælper for alle ink dem som måske ikke kender reglerne. Jeg ville også gerne være admin fordi at jeg er så meget på at det er helt vildt det er hver evig eneste dag og så når der sker noget Failrp hvor der ingen admins er på kan jeg ikke gøre noget og det ville jeg lave om på så derfor ville jeg være admin mest for at hjælpe servern men også dem der spiller der inde som ikke er admins som også er lige så meget på som mig.

Har du været admin før?: Nej det har jeg aldrig men har nok nogle der ville hjælpe mig med at blive en super admin

Har du læst alle reglerne?: ja det har jeg og læser dem lige en gang til for en sikkerheds skyld 🙂

Hvor lang tid er du på om ugen?: Jeg er cirka på 5 timer om dagen måske 4 eller 3 hvis det er en af de dårlige dage 😉

Ville du kunne finde på selv at FailRP eller skifte server med det samme?: Nej det vile jeg aldrig jeg syntes det er sådan en god server og derfor ville jeg aldrig gøre det uden en god grund 🙂

(PS det er ikke min første ansøgning som jeg laver de andre har jeg bare fået afvist pga jeg ikke har spillet nok 😕 )

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this