eChromaTV

eChromaTV's Staff Ansøgning

7 posts in this topic

Navn: Mathias

Mit Ing Name: eChromaTV 

Alder: 14

Timer: 136

Steam32Id: STEAM_0:1:193615008

Beskrivelse af mig: Jeg hedder Mathias og er 14 år gammel og er en humoristisk dreng der elsker at tage pis på folk men kan også tage ting seriøs som Staff Cases og andre ting også møder og ligne Jeg spiller Computer 7 - 8 timer i weekender og i hverdagene 3 - 4 timer eller mere og har også sat aftener med ingen staff hvor der er 20 der propblock er NLR Osv. derfor sender jeg denne ansøgning med håbet om at kunne Hjælpe folk og servern ud mest multigt. Jeg sidder nogen gange på 04:30 om natten i Weekenden og bliver ved med at spile hvor alle andre staffs er gået i seng eller laver noget andet. derfor syntes jeg at mine aktiviteter Hver dag fra klokken 14:40 Hver dag når jeg for fri fra skole.

Hvorfor Skal i vælge mig frem for andre: Jeg syntes i skal vælge mig fordi jeg sidder på rigtig længe og har det sjovt og kan tage en masse cases når jeg mangler noget at lave. Også fordi jeg er hurtig på tasterne og kan hurtigt finde fejl da jeg er en hurtig fætter på tasterne. Og bruger meget Youtube til at finde ud af fejlene Fx. Hvordan man bruger ULX.

Har du kendskab til ULX?:  Nej har ikke kendskab til ULX Men har set mange video med Admin Cases hvor de Bla. har brugt ULX derfor har jeg lidt men ikke meget (kan hurtig lære det)

 Hvad kan du byde på serveren, som de andre ikke kan?  Jeg kan bla. byde ind med nye DarkRP Idere til møder da min Fantasi er lidt Syg så sådan noget med nye biller kan jeg igen hurtigt finde mulighed for at gøre servern bedre som nye worshops til servern og ting som våben scripts osv,

På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? Jeg går til spring Gymnastik torsdag så har ikke stor mulighed for at være Online der men jeg stopper til sommer og køre all ind Fitness og Gmod 

Har du tidligere erfaring som adminstrator på en DarkRP server? Nej dsv.

 

Andet vi skal vide om dig? ( ADHD, ordblind eller lign.):  Har intet udover godt humor

 

Håber i læser min Ansøgning og ser noget godt i mig så Tak fordi i læste den 

MVH

-Chroma

Share this post


Link to post
Share on other sites

+Rep Virke som en flink gut jeg vil gerne hjælpe hvis du skal bruge hjælp til noget

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.