JeppeTheMlg

Staff ansøgning JeppeTheMlg

8 posts in this topic

Timer : 186 

Har mikrofon : Check 

in-game navnJeppeTheMlg

SteamID32 STEAM_0:0:176090336

Steam Konto https://steamcommunity.com/profiles/76561198312446400/

Dit rigtige navn Jeppe
 
Din alder : 14
 
Hvem er du (Navn, Alder, Klasse, Hvordan er du som Person) 

Mit navn er Jeppe. Jeg er som sagt 14 år og går 8 klasse. Jeg er en glad og sjov person men er også seriøs når det skal være, Jeg elsker Zypress, spiller på den fuldtid, og elsker Rp stemningen og når nogen tager tingene seriøse, derfor laver jeg denne staff ansøgning så vi kan få den bedst Gmodrp server i hele danmark, jeg ville gøre alt for at Zypress bliver renset for Failrp og ligne, jeg er på vær dag morgen og aften, jeg sidder nok på 5-8 timer på i weekenderne, i hverdagene er jeg nok inde på Zypress 2-5 timer hver DAG!, nogen gange klokken 4-5 om natten hvor de flest staff laver noget andet eller er gået i seng, hvor jeg bliver propblocket, nlr, rda osv, derfor sender jeg den her ansøgning i håbet om at blive staff,  ville virklig gi min højre arm for at blive staff. og ville ønske at der om natten kom en staff ind for om natten sker det hele fx. NLR, RDA osv. jeg tager rp'en seriøs og rolig og har læst alle regler. 

Har du kendskab til ULX?: 

Nej, men jeg har er en lang periode set nogle tutorials med ULX commands, jeg kan jail, freeze, ban, kick ,warn og teleport spiller til destinationer, jeg kender de flest tips og tricks til ULX, fra Youtube eller ligne, jeg er osgå god til at tage cases jeg er ikke en fyr der bliver hisset op af nogen råber, så tager min staff cases rolig, og klogt. 

Har du tidligere erfaring som administrator på en DarkRP server? Hvis ja, uddybe gerne detaljer (Rank, hvor mange timer, hvor stor var serveren?)

Nej, men ønsker og håber at jeg kunne blive staff på Zypress. 

Hvorfor skal vi vælge dig?:

Jeg synes at i skal vælge mig fordi at zypress er virkelig en konge server så jeg spiller på den hver dag, og fordi at der aldrig er nogen staffs online om aftenen, jeg ville tage cases seriøse, jeg ville aldrig kunne finde på at admin abuse eller ligne, jeg ville gøre alt for at Zypress bliver en god server, og jeg ville lægge meget tid i serveren og cases eller ligne.
 
Hvad kan du byde på serveren, som de andre ikke kan?

Jeg kan byde ind med rigtig meget, ULX har jeg rimlig styr på så det er en ting jeg kan byde ind med på serveren, jeg er ikke en staff, der ikke er aktiv til møder eller ligne, eller ikke tager cases eller ligne, jeg skippe aldrig utilfredse personer, som sagt jeg er en glad, sød og flink fyr, ville aldrig kunne finde på at kalde andre racistiske eller ligne ord, jeg syntes de burde skamme sig dem der har kaldt andre det, som sagt jeg tager alt seriøs, jeg er en fornuftig dreng så tage det rolig i bl.a cases, måder og utilfredse personer,  jeg ville gerne tage cases, jeg har tidligere mødt nogle der ikke gad at tage cases, og der kom jeg i tanke om at det ville jeg gerne lave bedre, så har set op til i lang tid at blive staff (hvis jeg gøre).

På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? F.eks. “Onsdag skal jeg til fodbold, så der kan jeg ikke”.

Jeg gør til håndbold tirsdag 17:00 - 18:45, torsdag 19:00 - 20:45, men ellers sider jeg inde på Gmod/Zypress og spiller Rp, Love it!
 
Andet vi skal vide om dig? ( ADHD, ordblind eller lign.):

Nej jeg har ingen fysiske eller dialoger, tværtimod er jeg en rolig og flink gut.

Mv.h Jeppe.

!!! Hvis du ser denne ansøgning andre steder er det fordi jeg ikke kunne ændre navn på dem så lavede en ny konto, hvis man ikke tror på det så kan jeg bevise !!!

433159157_Rptimerbilled.PNG.c6eda6b5bd07c36e4db7e801acb42581.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Din Ansøgning er blevet læst, og vi vil vurdere den snarest

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

ACCEPTERET

- Velkommen til Zypress Staff team!

// PhanZii & Skr4ld

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.