Sign in to follow this  
Gabriel Nielsen

Gabriel Nielsen

1 post in this topic

In-game navn: Gabriel Nielsen
SteamID32: STEAM_0:0:159172951 eller [U:1:318345902] eller 76561198278611630
Dit rigtige navn: Nikolaj. B. Nielsen
 
Din alder: 14 År
 
Hvem er du som Person :  Jeg er en 14 årig dreng som går i 8. klasse, Jeg har fødselsdag den 2. Feb, Så jeg har lige haft fødselsdag. Jeg er et aktivt menneske men jeg kan ikke være lige så aktiv som jeg plegede pågrund af at jeg fik en skade ca. 4 År siden hvor jeg skulle have en opperation, Jeg er god til at kontrollere mit temperament, jeg kan godt lide at rp og er også god til at snakke til folk, jeg syndes jeg er god til at sætte mig i andres sko fx. når man er i case kan det være godt.
 
Har du kendskab til ULX?: Nej men er åben til at lære, også en af grundene til at jeg vil være admin.

Timer : 128
 
Har du tidligere erfaring som adminstrator på en DarkRP server? Hvis ja, uddyb gerne detaljer (Rank, hvor mange timer, hvor stor var serveren?) Nej, men jeg håber at denne server komme til at være den første, Jeg har spillet her inde i næsten 2 år men alle mine timer blev taget væk der serveren havde det der reset.
 
Hvorfor skal vi vælge dig?: Jeg er god til at sætte mig i andres sko ( det betyder at jeg er god til at sætte migselv i deres situation ), Jeg er meget aktiv ( grunden til at jeg ikke har spillet i weekenden er pågrund af at jeg har været syg med influensa ). Jeg er god til at kontrollere mit temperament i dårlige situationer og bliver ikke sur ( Grunden til at jeg virker sur når jeg er på serveren er pågrund af at jeg rp'er... hens hvorfor at det er en rp server ) hvis jeg bliver admin kommer jeg til at tage flere cases end noget andet.
 
Hvad kan du byde på serveren, som de andre ikke kan? : Jeg har ikke rigtig noget at lave i weekenden så jeg kan være på hele dagen ( ca. 10 - 24 ) Jeg er en af de få mennesker som faktisk er på serveren når kl. er 16:00 ( det er der hvor der er INGEN admins på nogensinde )
 
På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? F.eks. “Onsdag skal jeg til fodbold, så der kan jeg ikke”.  Hver dag efter skole ( KL. 15.35 ) Og weekenden hele dagen.
 
Andet vi skal vide om dig? ( ADHD, ordblind eller lign.): Nej jeg er hel normal

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this