Sign in to follow this  
Futtehans

Futtehans - Staff Ansøgning

2 posts in this topic

Ingame navn:

- "Futtehans" 
SteamID: 

- STEAM_0:0:37926482
IRL fornavn: 

- "Christian"
Alder: 

- "15 år"

Har du tidligere erfaring med administrative jobs i et spilcommunity?: 

eg har en del erfaring med at være staff på en server som:  Admin, Admin+, Mod
Jeg har nok været staff på en server i alt 3-5 måneder.

Jeg har været staff på jeres server før.
Min gmod erfaring: Altså gennem de år jeg har spillet har jeg udviklet mig meget, bedre viden om Gmod osv... Jeg er begyndt at kunne samle viden op så jeg kunne lave ansøgninger. I starten gik det ikke helt så godt men som man far altid har sagt du skal bare prøve igen. da jeg prøve og prøve kom den endelig jeg lærte meget er blevet bedre i min ansøgninger. Så min Spil erfaringer er pænt gode, ikke de bedste men det er godt!

 

Hvorfor skal du være en del af staff-teamet? Hvorfor er du mere kvalificeret end andre ansøgere?:

Vil selvfølgelig ikke sige, at jeg er mere kvalificeret end andre, jeg synes alle har en fair chance om at blive staff, men jeg synes i skal vælge mig, fordi jeg har kendskab til reglerne, men dog er der selvfølgelig altid en smutter, her og der, men det skal der selvfølgelig rettes op på, hvilket der også bliver Jeg synes jeg snakker godt til alle, både staffs, og normale RP-spillere.  Hvis jeg fik muligheden, ville jeg altid høre historien fra begge sider, og gøre det så fair, som overhovedet muligt for alle, så hurtigt som overhovedet muligt, så spillerene kan komme igang, med at RP igen, dog uden sjusk, og selvfølgelig skal vi have kommet til bunds i sagen. Jeg synes også, at jeg er meget aktiv, spiller utroligt meget inde på EVO, der er faktisk der jeg har spillet det meste af min tid inde på serveren, men hvis det skulle være nødvendigt, ville jeg selvfølgelig gå ind på Rock, hvilket er en del af de krav, der skal opfyldes, som en staff. Som jeg selvfølgelig også ville gøre. Hvis i gav mig muligheden, ville jeg virkelig tage "Jobbet" seriøst, og virkelig gøre det så godt, som overhovedet muligt. Jeg også vil prøve at få trollers til at indse at det er dumt men selvfølgelig stoppe dem. Jeg kan bidrage med meget som: Banne, hjælpe, kick, warn osv.... Jeg er hjælpsom som sagt, og jeg er meget undercover så man kan finde nogen trollers. Men med undercover mener jeg: Når jeg får en case/finder, en der ikke føgler reglerene.
Så cloaker jeg må. Og specer ham. Men når folk laver cas tager jeg dem med glæde, gør jeg altid mig uncloak, Og hjælper dem.. Jeg hjælper altid og snakker med alle hvis jeg har tid. kan godt lide at spille (så er for det meste meget på... som sagt) Jeg elsker at hjælpe folk med at bygge men jeg er ikke den bedst, Men jeg er i det hele taget bare være et socialt menneske.. Og jeg ved hvordan man håndtere folk der er provokerende, Jeg kan finde ud af behandle alle ordenligt og retfærdigt!

 

Har du kendskab og/eller tidligere erfaring med ULX?:

Nej jeg har ikke tidligere erfaring men efter lidt tid har jeg læret lidt med ULX men jeg kender en del til ULX her kommer lige en lille liste: !jail, !ban, !kick, !mute, !menu, !goto, !bring, !return, !armor, !hp, !death og !logs.

 

Synes du selv du er god til at formulere dig skriftligt, såvel som mundtligt? Bruger du ofte din mic?:

 

Jeg snakker og skriver flydende dansk, og jeg bruger altid min Mic, jeg skriver aldrig, medmindre, den er gået i stykker selvfølgelig. 

Jeg synes også det at bruge sin mic, skaber en bedre RP-situation, og gøre det mere virkeligt. 

 

På hvilken tid af dagen har du mulighed for at være på? Har du f.eks. kun mulighed for at være på i weekenden?:

Mandag: 15:00 - 16:30 | 17:30 - 21:30

Tirsdag:  19:30 - 21:30

Onsdag: 15:00 - 16:30 | 17:30 - 21:30

Torsdag: 15:00 - 16:30 | 17:30 - 21:30

Fredag: 15:00 - 16:30 | 17:30 - 23:00

 

Anden relevant information omkring dig, du synes vi skal vide?:?

Er ordblind men ikke så slemt.

 

Hvad synes folk om dig?

Jeg er en moden dreng, synes jeg folk, de siger for det meste at jeg er en god og hjælpsom dreng. som jeg også selv synes at jeg er. men i det hele taget elsker jeg bare hjælpe når nogen har brug for det.

 

 

 

Farvel.

Jeg/Christian håber bare at i kan lide min ansøgning!
ellers må i have en goddag og forhåbentlig ses vi igen.

 


Lavet af Futtehans/Christian

Edited by Futtehans

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du har ikke nok timer på serveren,  derfor afviser jeg din ansøgning.

Det virker ikke engang som om du spiller på serveren.

Afvist

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this