Sign in to follow this  
seba

Ansøgning til admin

5 posts in this topic

In-game navn: Seba
SteamID32:  STEAM_0:0:221978026

mikrofon check

Dit rigtige navn: Seba
 
Din alder: 15 år
 
Hvem er du (som sagt hedder jeg Sebastian., jeg er 15 år og går i 9. Klasse,  jeg er en meget positiv person og sjov person men kan også godt tage det seriøst når der er brug for det som syntes alle skal have det godt og det skal være fair for alle jeg er god til at holde styr på tingene og holde hovedet koldt når det skal til. som sagt er jeg 15 år og jeg går helt vildt op i zypress det er min ynglings server i gmod ) 
 
Har du kendskab til ULX?:Nej DSV men vil mega gerne laære hvad det er

 
Har du tidligere erfaring som adminstrator på en DarkRP server? Hvis ja, uddyb gerne detaljer (Rank, hvor mange timer, hvor stor var serveren?) nej da jeg ikke spiler på andre servere end zyprees.
 
Hvorfor skal vi vælge dig?: i skal vælge mig da jeg stort set spiller næsten døgnet rundt. Jeg har oplevet mange gange om natten hvor der var propubase og så videre

og så syntes jeg har fortjent det når jeg har set så mange tutorials på youtube for at blive klar.
 
Hvad kan du byde på serveren, som de andre ikke kan? fx. kan jeg jo byde ind med at jeg sidder der midt om natten da der ikke er ret magne der kan/gør det
 
På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? F.eks. “Onsdag skal jeg til fodbold, så der kan jeg ikke”. jeg har ingen sportgrene jeg skal til og regner heller ikke med det så jeg er på næsten dagen/natten lang.
 
Andet vi skal vide om dig? ( jeg har ikke nogen svagheder 😉

 

håber i kunne lide min ansøgning jeg har gjort den kort og spontan ;)) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this