Capri-sun

Staff ansøgning --CapriSun--

11 posts in this topic

Hej, jeg hedder Marcus Andreassen og er 13 år gammel. Jeg blev født den 7. December 2005. Og jeg går i 7 klasse på en skole i Sjælland. Jeg går ikke til noget sport, så jeg kan være rimelig tit online på serveren. Jeg har en del erfaring med admin arbejde, og jeg har en stor passion for admin og RP.

Jeg kan virkelig godt lide zypress, det har været min yndlings server lige siden at jeg startede på darkRP. Næsten hver evig eneste dag efter skole (Også i weekenderne), har jeg tændt min computer og gået ind på zypress. Lige meget om der har været 0 personer inde, eller om der har været 20 personer inde, spiller jeg stadig inde på serveren.

Jeg vil også meget gerne være admin, fordi at rigtig mange gange når der ikke er nogle admins inde, begynder der bare at være mega meget kaos inde på serveren, og jeg vil bare virkelig gerne stoppe det, men når der så kommer en admin på bliver der bare næsten altid sagt at jeg ikke har noget video bevis. Og det er fandme nederen, fordi min computer kan ikke trække at jeg filmer og spiller Garrys Mod på samme tid. Jeg kan en god del commands som admin, men dem jeg ikke kan, kommer jeg til at lære rimelig hurtigt. Jeg vil prøve at være online så meget som muligt.

Jeg kommer til at tage alle de cases jeg kan,

 

og jeg stopper gerne hvad jeg er igang med for at tage en case.

 

 

Jeg har 165 timer i garrys mod, men ifærtifald 90% af dem er på zypress.

 

Så jeg håber at i vil overveje mig som admin. |.|CapriSun Toast|.|

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.