Sign in to follow this  
Andreas Andreas

AnDreas - Staff Ansøgning

4 posts in this topic

Navn: Andras Esbensen

In-game navn: AnDreas

Alder: 13

SteamID: STEAM_0:0:63098716.Hej, jeg hedder som sagt Andreas Esbensen, og jeg går i 7. Klasse på en skole der hedder "Kaas skole/Jetsmark skole", og ja, den ligger i byen "Kaas" heroppe i Nordjylland.

Jeg synes selv at jeg er rigtig sød mod andre folk, men kan også hæve stemmen hvis jeg bliver meget irriteret (Men det er Meget sjælendt), jeg er også rigtig god til RP, da jeg har spillet på andre Danske servere og Engelske servere, og der har jeg lært nærmest ALT. Er rigtig god til at tage beslutninger og holde hovedet koldt i cases.

Jeg har kendskab til ULX, da jeg har være staff på en Engelsk server og på 2 danske servere. På den Engelske server var jeg Superadmin og på den ene server var jeg Admin og på den anden var jeg Headadmin (Herinde på Zypress). Den engelske server var meget stor, sådan ca. 35 inde om dagen, og på den ene Danske server var der ca. 15 inde og den anden (Zypress) var der ca. 25-30 spillere inde.

Jeg syntes at i skal vælge mig pga at jeg godt kan lide at hjælpe folk som er i nød eller har et spørgsmål omkring f.eks Workshop eller Discord. Så synes jeg også at i skal vælge mig pga at jeg er en meget aktiv spiller på Zypress, og pga at jeg har været HeadAdmin herinde før, så kan godt huske en del: !goto NAVN, !bring NAVN , !gotocar NAVN , !fireoff , !menu , !gag NAVN , !mute NAVN , !freeze NAVN , !unfreeze NAVN , !xban , !warn NAVN GRUND , !jail NAVN , !unjail NAVN , !jailtp NAVN , !kick NAVN , !noclip , !spectate NAVN/!spectate , !slay NAVN , !returnweps NAVN , !strip NAVN , !hp NAVN TAL 1-100 , !cloak , !uncoak OSV.....Hvad jeg kan byde på serveren er orden og så kan jeg også tage rigtig god valg/beslutninger, og så er jeg også meget aktiv og har et stort overblik over RP. Ville tage RP´en rigtig meget seriøs og tage mit job meget seriøst.Jeg har mulighed for at være på alle dage fra klokken: 15:30 til 22:30, og nogen gange bliver jeg kaldt på arbejde i weekenderne.

Jeg er Ordblind og har ADHD, så håber at den her kunne læses godt .M.V.H AnDreas.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rigtig godt skrevet! I forhold til at du er ordblind!!!!

DEN GIVER JEG SGU EN:

+REP!!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this