Sign in to follow this  
Oliverlp ツ

Min Lille Admin Ansøgning

3 posts in this topic

Titlen på din ansøgning skal indeholde dit navn. Du kan f.eks skrive Staff Ansøgning - Mibb
  
KRAV:  
min. 13 år  
Over 125 timer på serveren.  - Tjek dine timer her: https://zypress.dk/portal/index.php : Vil gerne lige sige at har ikke kun spillet de antal timer der står, der jeg har ivertfald har spillet halvdelen af mine timer på gmod her inde.
Have mikrofon 
Din ansøgning skal være grundig, da det vil blive taget med i overvejelserne. 
Vi fortrækker du laver din EGEN ansøgning grundet det viser du selv tager initiativ. 
 
SKABELON - [ BEHØVER MAN IKKE AT BRUGE, Lav gerne din egen ]
LAV DIN EGEN - SÅ ER DER STØRRE CHANCE FOR AT DU FÅR DIT RANK!

 

Steam navn Oliverlp ツ

:SteamID32  STEAM_0:0:62156390

Mit rigtige navn er Oliver Aarslev Lind Pedersen.

Jeg ansøger om Admin.

 

Min alder: Jeg er 14 år gammel.

Hvem er du:? Jeg er en dreng på 14 år som hedder Oliver og elsker at møde mange nye mennesker. Lige nu bor jeg i jylland, og går til fodbold og nyder at gå til det. Har rimelig meget styr på computer og at lave Mad da jeg syndes begge ting er hyggeligt. Har ikke et arbejde lige PT. men vil rigtig gerne være læge IRL. Kan også godt lide at være sammen med vennerne og være til LAN 😜. Cykler lige PT på et hold der hedder "Team Taxi" Og kan også godt lide at nogle gange at løbe.

Har du kendskab til ULX?: Ja da jeg faktisk har været enden admin / Mod inde på Zypress eller Stavox, og er stadig admin på mange andre FiveM servere. 

Har du tidligere erfaring som adminstrator på en DarkRP server? Hvis ja, uddyb gerne detaljer (Rank, hvor mange timer, Hvor stor var servern?)  Ja, på FiveM kan jeg alle comandsne men Gmod, kan jeg ikke huske så meget da det var Ca. 2 år siden jeg sidst var admin inde på en Gmod server. Dengang jeg var admin eller mod var det ikke så sindsyg mange mennesker der spiller på de der servere men nu er det godt nok sindsygt hvor meget det har gået op af med Stavox eller Zypress.

Hvorfor skal vi vælge dig? I skal vælge mig fordi, er en flink person men kan også godt være lidt steng hvis de fx. provokere mig eller provokere nogle andre mennesker. Og da jeg ligger meget mærke til at nogle admin enden ikke gider at tage nogle cases eller ikke gider at gøre noget ved noget, der faktisk er lidt alvoligt. Og da jeg spiller inde på serveren rigtig meget inde for tiden ville jeg også fremover spille her inde, og hvis jeg også skal på ferie vil jeg altid kontakte en der kan sige det vidre hvor mindre jeg skal noget om natten. Og igen elsker at nyde nye mennesker fx. Andre admins eller S admins eller ejerne.

Hvad kan du byde på servern, som andre ikke kan? Da jeg kan stadig nogle få commands vil det være en lille fordel i stædet for jeg er helt noob til de commands, og hvis jeg ikke kan nogle kan jeg altid få dem lært ;). Jeg kan også Ca. alle regler vilket man også måske kan se da jeg kun har en Warning, og ingen Bans. Da jeg også elsker at RP'e så vil jeg da også heltsikkert prøve at gøre det så meget som muligt, og kan se andre ikke kan det så godt.

Andet om vi skal vide om dig? (ADHD, ordblind eller lign.) Har ingen sygdomme, eller noget andet. Ikke andet at jeg er sjov (Joke). Kender også en lille smule nogle admins her inde men ikke rigtig så mange.

Har du nogle Warnings eller blevet bannet? Ja som jeg har skrevet, har en Warning og ikke andet. 

Vil gerne lige sige at nogle af spørgsmålene er taget fra nogle andre og nogle af dem har jeg selv lavet.

 

Tussind tak fordi du ville se min ansøgning og ville bruge lidt tid på at læse den. 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this