Sign in to follow this  
Oliverlp ツ

Min Lille Admin Ansøgning

3 posts in this topic

In-game navn: Oliverlp ツ
SteamID32: STEAM_0:0:62156390
Dit rigtige navn: Oliver Aarslev Lind Pedersen
 
Din alder: 14
 
Hvem er du (Navn, Alder, Klasse, Hvordan er du som Person) Jeg er en dreng på 14 år som hedder Oliver og elsker at møde mange nye mennesker. Lige nu bor jeg i jylland, og går til fodbold og nyder at gå til det. Har rimelig meget styr på computer og at lave Mad, da jeg syndes begge ting er hyggeligt. Har ikke et arbejde lige PT. men vil rigtig gerne være læge IRL. Kan også godt lide at være sammen med vennerne og være til LAN . Cykler lige PT på et hold der hedder "Team Taxi" Og kan også godt lide at nogle gange at løbe. Går lige Pt i 7 klasse, da jeg gik om.½
 

Har du kendskab til ULX?: Ja da jeg faktisk har været enden admin / Mod inde på Zypress eller Stavox, og er stadig admin på mange andre FiveM servere. da det er rimelig mange år siden efterhånden jeg var admin på en gmod server kan jeg dsv ikke huske så mange af commandsne, men hvis jeg muligvis bliver mindet om det ville jeg nok kunne huske dem igen.
 
Har du tidligere erfaring som adminstrator på en DarkRP server? Hvis ja, uddyb gerne detaljer (Rank, hvor mange timer, hvor stor var serveren?) Som jeg allerede har næsten skrevet så ja, er på nogle fiveM server og har været gammel admin inde på Zypress eller stavox. Var mod skulle jeg mene. 
 
Hvorfor skal vi vælge dig?: I skal vælge mig fordi, er en flink person men kan også godt være lidt steng hvis de fx. provokere mig eller provokere nogle andre mennesker. Og da jeg ligger meget mærke til at nogle admin enden ikke gider at tage nogle cases eller ikke gider at gøre noget ved noget, der faktisk er lidt alvoligt. Og da jeg spiller inde på serveren rigtig meget inde for tiden ville jeg også fremover spille her inde, og hvis jeg også skal på ferie vil jeg altid kontakte en der kan sige det vidre hvor mindre jeg skal noget om natten. Og igen elsker at nyde nye mennesker fx. Andre admins eller S admins eller ejerne.
 
Hvad kan du byde på serveren, som de andre ikke kan? Jeg elsker at RP'e, være ordenlig og elsker at snakke med mange mennesker. Nogle gange kan jeg også fortælle folk om nogle regler, hvis de ikke har læst reglerne. Hvis de også nogle gange kommer til at FailRP'e så siger jeg også at de skal lade være med det selvom jeg egentlig ikke er noget.
 
På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? F.eks. “Onsdag skal jeg til fodbold, så der kan jeg ikke”. Om mandagen og fredagen er jeg til fodbold, og jeg bedstemmer selv hvornår jeg løber og om weekenden cykler vi også nogle gange.
 
Andet vi skal vide om dig? ( ADHD, ordblind eller lign.): Har ingen slags sygdomme eller noget som helst.

Har du nogle Warnings eller blevet bannet? Nope, udover har jeg kun en Warning og har aldrig blevet bannet før.

Hvad søger du som? Det i syndes jeg skal komme på kommer jeg på. 😉 

Tak fordi du gad og læse min ansøgning.

Ville også gerne lige sige at har ikke kun spillet de timer der står, så håber i også kan se de timer jeg har spillet inden der kom Restart.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

+Rep rigtig god lang ansægning laver nogle gange case men ik så meget

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Den er afvist men har set din besked du velkommen til at søge igen

 

Afvist

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this