Sign in to follow this  
Bailey

Staff Ansøgning - Bailey

4 posts in this topic

 


SKABELON - [ BEHØVER MAN IKKE AT BRUGE, Lav gerne din egen ]
LAV DIN EGEN - SÅ ER DER STØRRE CHANCE FOR AT DU FÅR DIT RANK!


In-game navn: Bailey GlockFanboy
SteamID32: https://steamcommunity.com/profiles/76561198241538746/ eller STEAM_0:0:140636509
Dit rigtige navn: Simon Northoff
 
Din alder: 13
 
Hvem er du (Navn, Alder, Klasse, Hvordan er du som Person) Jeg hedder som skrevet SImon Northoff og jeg går på Bakkeskolen i Kolding hvor jeg går i 7.B sammen med mine venner. Jeg elsker at sidde foran min computer og spille på jeres Gmod server og jeg er en meget flink fyr og hjælper gerne folk der har brug for det eller der bare lige ville have lidt hjælp. Jeg elsker mine hunde og er ikke så glad for katte (så jeg er et hunde menneske og ikke skildpade). Jeg prøver nogle gange at være sjov og har den bedste humor og giver gerne mine jokes videre. Jeg kan blive meget nemt irreterret på nogle små ting som er nemme at fixe men så kan jeg være lidt af en lømmel når det sker.
 
Har du kendskab til ULX?: Jeg har set det på Youtube så har ikke så god kendskab til det.
 
Har du tidligere erfaring som adminstrator på en DarkRP server? Hvis ja, uddyb gerne detaljer (Rank, hvor mange timer, hvor stor var serveren?) Nej det har jeg aldrig fordi at jeg ikke har spillet så meget DarkRP jeg har mest kun spillet på jeres :)
 
Hvorfor skal vi vælge dig?: Jeg syntes i skal vælge mig fordi at hver evig eneste gang jeg er på (Som er fra morgen til om aftenen men ikke når jeg er i skole) er jeg altid klar til at hjælpe dem der har brug for det og jeg er altid klar på en god omgang humor og er meget venlig. Jeg syntes også i skal vælge mig fordi at jeg har meget godt styr på reglerne og derfor ville jeg være en god staff. Jeg mener også i skal vælge mig fordi at jeg elsker at Hjælpe. Jeg mner også i skal vælge mig fordi at jeg helt vildt gerne vil det her og derfor ville jeg gøre mit bedste som staff hvis jeg bliver det trods alt. Jeg mener også i skal vælge mig fordi at jeg er meget god at snakke med og lytter til dem som snakker til mig (Men kan være lidt streng hvis man ikke lige høre efter hvad jeg siger når jeg siger noget)
 
Hvad kan du byde på serveren, som de andre ikke kan? Jeg kan byde alt min venlighed og alt den hjælp jeg kan give jer. Jeg kan også byde jer en god flink ny ven ( hvis i ville have mig XD). Jeg kan også godt tilbyde alt min tid som jeg har til at spille i hvor jeg så spiller på jeres server. Jeg kan også tilbyde serveren det bedste af det bedste af min side. 
 
På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? F.eks. “Onsdag skal jeg til fodbold, så der kan jeg ikke”. Jeg har hver dag undtagen om lidt om Onsdagen og lidt om Søndagen hvor jeg skal ud og løbe i cirka 45 min så det er ikke det værste ellers ville jeg være på (Jeg ville påminde jer om det når jeg ikke kan være på)
 
Andet vi skal vide om dig? ( ADHD, ordblind eller lign.): Nej men jeg har en lidt pive stemme fordi den ikke er gået i overgang.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Natt1234567lol du skal lave din egen ansøgning du skal ikke lave en ansøgninge ind på en der har laves en!

 

 

 

 

og bailey du kun godt blive en god junieradmin 

held og lykke 

+rep

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

En fornøjelse at læse din ansøgning, den var rimelig detaljeret men det også godt. 

Vi ville gerne have du havde lidt mere erfaring, og havde begyndt at spille lidt før, da du ikke har noget 100 timer efter det med databasen. 

Vi håber du vil søge igen senere når du har fået lidt flere timer

Mvh Zypress staff team

AFVIST

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this