Sign in to follow this  
jeppemh11

Staff ansøgning * Onkel Abdul

4 posts in this topic

In-game navn: Onkel Abdul
SteamID32: STEAM_0:0:93405775
Dit rigtige navn: Jeppe Moestrup Henriksen
 
Din alder: 14
 
Hvem er du (mit navn er Jeppe, jeg går i 8 klasse og jeg er 14, Hvordan er jeg som person? Jeg syndes selv at jeg er en meget imødekommende person som både kan være lidt barnlig men også moden hvis det er nødvendigt) 
 
Har du kendskab til ULX?: Nej dsv. Ikke
 
Har du tidligere erfaring som adminstrator på en DarkRP server? Hvis ja, uddyb gerne detaljer (Rank, hvor mange timer? Ca 2 - 4 timer om dagen skulle man være på som mod dengang, hvor stor var serveren? Der var ihvertfald 17-20 på alle dage og flere i weekenden
Hvorfor skal vi vælge dig?: I skal vælge mig fordi at jeg virkelig har tænkt mig at tage det seriøst. I skal og vælge mig fordi at jeg ikke kommer til at misbruge min magt på nogen måde. Jeg føler også jeg har en mørk nok stemme til at folk kan tage mig serøst i forhold til nogen andre børn som har Admin:).
 
Hvad kan du byde på serveren, som de andre ikke kan? Jeg ved ikke helt hvor meget jeg kan byde ind med som andre ikke kan udover at jeg har tænkt mig at være meget engageret i det som følger med som Admin.
 
På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? F.eks. “Onsdag skal jeg til fodbold, så der kan jeg ikke”. Jeg kan være på alle dage ihvertfald minimum 2 timer, Der er kun om Tirsdagen hvor jeg skal på arbejde og til dykning så der kan jeg kun spille 2 timer men ellers 3 til 5 timer om dagen hvilke er en del og selvfølgelig mere i weekenderne
 
Andet vi skal vide om dig? ( ADHD, ordblind eller lign.): Jeg har ingen sygdomme som kan have nogen effekt på mig som Admin.

 

Ekstra lille emne om mig: Jeg hedder Jeppe Moestrup Henriksen jeg er 14 år og jeg spiller meget computer. I min fritid er det næsten det eneste jeg laver udover dykning og arbejde om Tirsdagen, jeg træner også lidt men det kan man altid lade vær med hvis det er man er for træt og man hellere vil spille istedet;). Jeg spiller rigtig meget Garry's Mod og det er faktisk mit ynglings spil lige pt. 

Kan folk lide mig på serveren? Jeg tænker selv at der ikke er nogen der har noget imod mig som person eller som jeg er i role play for den sags skyld så jeg tænker at folk ville kun tage deres f.eks straf  positivt eller at de ikke har noget imod at jeg tager deres cases.

Er jeg lærenem? Jeg føler selv at jeg er rigtig lære nem til f.eks hvis jeg skal lære commands osv. Jeg kan de fleste commands og jeg kan sikkert også det der ULX har bare glemt hvad det er

Har jeg ikke allerede skrevet en ansøgning? Jo det har jeg men jeg føler at det ikke var en god nok grund til at jeg blev afvist fordi i har mangel på gode admins.

Jeg vil være en aktiv admin: Lige i øjeblikket syndes jeg at der er alt for mange admins der slet ikke tager cases bare fordi at de lige laver noget anden kan self godt se hvis man bliver raidet at man ikke har tid men ellers også hvis de ikke laver noget kommer de ikke fordi de ikke lige orker. Jeg vil som admin tage alle de cases jeg kan med små undtagelser som hvis man nu bliver raidet eller at man bare virkelig ikke har tid men ellers vil jeg tage så mange cases som muligt.

Har jeg erfaringer men ovenstående? Ja det har jeg der var engang 7 admins inde her for et par dage siden og der var kun 2 admins der tog cases så min case blev først taget 20 min efter jeg faktisk havde indsent den det håber jeg at i kan se er for dårligt

Og det er også vigtigt at punktere at det er ikke kritik til jer men bare at jeg syndes at i har mangel på admins som tager cases.

Henhold til min afvisning sidste gang: Jeg fik af vide at jeg kun havde været inde på serveren i 2 uger men meget aktiv endda nu har jeg i 3 uger og stadig med samme aktivitet og det kommer ikke til at holde op så hvis det er grunden syndes jeg ikke at den afvisning holder stik da jeg har været medlem af serveren i rigtig lang tid men dog med nogle lange pauser ind imellem.

 

 

Tak for jeres tid og at i gad læse min ansøgning betyder meget:)

Mvh Jeppe Moestrup Henriksen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Jeg synes det en god ansøgning, men har det ene problem at du ikke har over 125 timer på serveren.

Så du opfylder ikke kriteriet så derfor er den afvist

 

AFVIST

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this