Chraytay

Staff Ansøgning

4 posts in this topic

Hej Zypress jeg er en 14 årig dreng. Jeg har oplevet at være inde på Zypress samtlige gange med 4-5 admins og have to admin cases. Begge min admin cases blev ikke taget inden 20 minutter jeg målte faktisk tid på mit ur og det tog lige præcis 27 minutter og 31 sekunder før at den først case blev taget. Det skal dog siges at jeg har været admin på en anden server og jeg ved godt at man ikke kun er admin i arbejde bare fordi man er admin. Admin skal også have lov til at spille RP men jeg synes det er for dårligt at der er 5 admins inde og det alligevel tager 27 minuter før at der kommer en admin hen til min case.

 

 

Staff ansøgningen:

Din alder: Jeg er 14 år 
 
Hvem er du (Navn, Alder, Klasse, Hvordan er du som Person) Jeg hedder Christian. Jeg er 14 år og jeg går i 8.a altså jeg går meget op i min uddanelse og i min fritid spiller jeg 75% af tiden inde på Zypress 10% med min kæreste og 15% på lektier og skole social klub
 
Har du kendskab til ULX?:Ja jeg har lidt kendskab til ULX, Jeg har engang været admin på en anden darkRP server. 
 
Har du tidligere erfaring som administrator på en DarkRP server? Hvis ja, uddyb gerne detaljer (Rank, hvor mange timer, hvor stor var serveren?)Jeg har været admin på mermaidRP en okay stor server den lå mellem 20-30 spiller klokken 12:00 - 17:00 og jeg nåede at tage 400+ cases af hvad jeg husker. Den lukkede eftersom at ejerne flyttede til england.
 
Hvorfor skal vi vælge dig?: Jeg synes i skal vælge mig pga. at jeg alt for tit oplever at der ingen cases bliver taget og jeg har erfaring med admin cases. Jeg har dog ikke spillet på serveren i 125 timer endnu men jeg har dog cirka 533 timer på garrysmod.
 
Hvad kan du byde på serveren, som de andre ikke kan?  Jeg kan spille på tidspunker hvor andre ikke kan fordi jeg lever et så kaldt ''Natteliv'' i hverdagene jeg går sent i seng og tidligt op
 
På hvilke tidspunkter, har du mulighed for at være på? F.eks. “Onsdag skal jeg til fodbold, så der kan jeg ikke”.  mandag-torsdag  fra 15:30 - 22:30-23:00 og fredag til lørdag 11:00 - 2:00 (nat)
 
Andet vi skal vide om dig? ( ADHD, ordblind eller lignende.):   Jeg er hverken ordblind eller har ADHD jeg er et skilsmisse barn og har været i mange retssager og jeg har faktisk lært af at være i disse retssager efter jeg selv synes at admin case er lidt ligesom en retssag.

Jeg ville sige det fra min side af og fortælle mine oplevelser: Jeg spiller nærmest heletiden Zypress det ligger mellem tiderne    mandag-torsdag  fra 15:30 - 22:30-23:00 og fredag til lørdag 11:00 - 2:00 (nat) jeg spiller meget ofte herinde og oplever altid Failrp mens ingen admins er inde imellem klokken 22:30 - 1:00 (nat) eftersom at mennesker tror at det er okay at ødelægge serveren eftersom at ingen admins kan gøre noget ved det.

Det skal også siges at jeg filmer alt jeg laver og det har givet mig fremskridt i de fleste af mine admin cases som jeg har valgt! 

Jeg har godt læst at der er større chance for at blive medlem af staff hvis man lavede sin egen ''Skabelon'' men jeg har valgt at bruge jeres grundet af at den er stillet meget pænt op og i brude få nemmere ved at læse det. 

Jeg håber at den person som læser denne staff ansøgning ville tage godt imod den og ville forstå at jeg mener dette seriøst.

-Christian

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.